Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Ősszel búcsút inthetünk az iTunes-nak

Ősszel búcsút inthetünk az iTunes-nak

Az idei World Wide Developer Conference-en  (WWDC) a tech óriás Apple bejelentette, hogy megszünteti az iTunes zenei programját.

Az Apple világában 18 éve szilárdan beépített eszköz 2001-ben kezdte pályafutását, zenei archiválás és lejátszás szoftvereként, és elengedhetetlen volt az iPod és más iOS eszközök, az  iPhone és az iPad felhasználók számára. Az iTunes a következő években számos funkcióval bővült, mint például egy zenei áruház, podcastok és filmek, ezekkel persze elvesztete az egyszerűségét és a “tisztaságát” vallotta be maga a gyártó is.

Az egy darab multifunkciós program helyett az Apple három különböző alkalmazásra osztja a különböző tartalmakat és funkciókat.

Szerencsére az első képek szerint a zenei feldolgozás, katalogizáslás nem változik nagyon, így az iTunes kezdeti funkciói talán megmaradnak. Természetesen az addigi információk alapján, de biztosat csak az után lehet majd tudni, mikor megtörténik a start.

Ez a változás azonban hatással lesz a DJ-kre, akik az iTunes-on keresztül rendezik a könyvtáraikat, és ezekre a struktúrákra támaszkodnak a DJ szoftver használatakor is (például a Traktor vagy a rekordbox esetében). Meg kell majd nézni, hogy a gyártók milyen gyorsan és miként reagálnak az Apple átalakítására.

Az iTunes megosztását ősszel tervezik az új MacOS Catalina operációs rendszer kiadásával.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …