Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Online EFHA képzések indulnak!

Online EFHA képzések indulnak!

A XXI. század olyan technológiákat kínál, melyek segítik életünket, kellemesebbé teszik környezetünket, HA JÓL MŰKÖDNEK! De sajnos, ez ritkán van így. A már-már végtelen sebességű fejlődésben ember legyen a talpán, aki kiismeri magát, követni tudja a tempót, és nem vész el az ajánlatok tengerében. Egy rossz választás pedig megkeseríti az életet.

Igaz ez a még viszonylag egyszerű otthoni technológiákra – TV, hifi, wifi, számítástechnika, riasztó, kamera és hasonló rendszerekre is, nem is beszélve az okosházakról – de ahogy belépünk egy étterembe, bárba, szórakoz

óhelyre, szállodába, konferencia terembe, kulturális intézménybe, sportlétesítménybe, nagyobb üzletbe, áruházba, rögtön megtízszereződnek az elvárások, a lehetőségek és ezáltal az ezen technológiákhoz kapcsolódó problémák is.

Aki képes jó rendszert tervezni, ezen problémákat megoldani, a fejlődő technológiákat átlátni, az nem csak sikeres lesz saját területén, hanem kihagyhatatlan üzleti lehetőségekhez is hozzájut, hiszen ezt a tudást egyáltalán nem nehéz pénzre váltani!

Az élet egyre több területén keresik azokat a szakembereket, akik a korszerű technológiákkal jól boldogulnak. Képesek termékek között választani, kisebb rendszereket megtervezni, részegységeket együttes működésre bírni, hibákat elhárítani. És ha valakiről kiderül, hogy ez jól megy neki, ráadásul a segítségért még pénzt sem kér, annak híre bizony gyorsan terjed környezetében.

 

Több szakmában is on-line tanfolyamokat indít az EFHA, melyeken akár INGYENESEN is részt vehetsz! Nézd meg első demó tananyag-videójukat, és regisztrálj a www.efha.hu-n, hogy ne maradj le a többiről sem! Ha regisztrációd során beírod, hogy a ZAJ Stúdió oldalán hallottál az EFHA-ról, akkor egy plusz kreditet is kapsz, amellyel egy tetszőleges bónusz tananyagot nézhetsz majd meg!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?