Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Költséghatékony megoldások érkeztek

Költséghatékony megoldások érkeztek

Sokszor halljuk vagy mondjuk, hogy “olcsó húsnak híg a leve”. Szerencsére vannak kivételek és érhetnek minket meglepetések.
Most ilyen meglepetéssel szolgált nekünk a Vonyx és Power Dynamics.

Vonyx VX1050BT 2.2 aktív hangfal szett

Ez a kompakt aktív rendszer igazán jól eltalált konstrukció. Két 10″-os mélyládából és két darab kétutas top hangsugárzóból áll (ezt jelöli a 2.2-es jelzés), ahol a gyártó az egyik mélysugárzóban helyezte el az erősítőt.
Az erősítőn felül került bele egy MP3-as média lejátszó is ami bluetooth kapcsolatra is képes. Van rajta sztereo 6,3 jack vonal bemenet és egy szintén 6,3 jack mikrofon bemenet is.
Van a szetthez minden amivel plug & play lesz. Szatelitrudak, kábelek, távirányító és gurulós kiskocsi a könnyű mozgatás végett valamint egy védőhuzat.

 

 

 

 

Ami pedig az ő esetében nagyon meglepett, az a hangja. Szépen szól! Nem tompa, nem zörög. Testes mély hangzásához tiszta közép és magas párosul.
A Vonyx ár-érték viszonyát figyelembe véve abszolút vállalható és jól használható. Ajánlott kerti partikhoz, házibuliba, kisebb rendezvényekre, konferenciák hangosítására.
A komplett szett ára 188.900Ft

 

Power Dynamics PD781 vezeték nélküli mikrofon szett

Egy szivaccsal bélelt müanyag táskában van elhelyezve a szett és még rackkesítő készlet is van hozzá. Kézbevéve könnyű ám mégis masszív.
Kezelése egyáltalán nem bonyolult, kijelzője a kézi adón és a vevőn is megfelelő méretű, jól látható és informatív.
Bekapcsolás után jött a meglepetés, kifejezetten jó mikrofonkapszulát kapott és ezáltal beszéd hangosításhoz idális tud lenni.
Ehhez hozzá jön a stabil kapcsolattartás a vevő és az adó között. Működési frekvenciája  863-865 MHz és 8 csatornát képes kezelni.

A mikrofon szett ára 46.900Ft

 

 

Power Dynamics PDSM6 és PDSM8 aktív monitor hangfal

A PDSM szériánál nam a professzinális stúdió hangzás a legfőbb irány. Sokkal inkáb, hogy az otthonukban gyakorló és bedroom DJ-k számára jó minőségben legyen monitorozási lehetőségük mixük elkészítésénél.

Ezek a hangfalak párban kaphatóak, a pár egyik hanfalába került az erősítő és XLR vagy 6,3 jack (típustól függően) csatlakozáson keresztül lehet összekötni a kontrollerrel, keverővel vagy épp hangkártyával. Mindkét típus kétutas és kevlár membránnal készített mélysugárzóval valamint dóm magassal rendelkezik. Mélysugárzó mérete 6,5 vagy 8 inch attól függően, melyik típust választjuk.

A PDSM6 ára 87.900Ft míg a PDSM8 102.900Ft

 

 

 

 

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …