Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop újdonságok a 2015-ös BPM Show-n!

Reloop újdonságok a 2015-ös BPM Show-n!

Szeptember 12. és 14. között rendezik meg a szigetország és a világ egyik legnagyobb zenei kiállítását Birminghamben. A BPM Show számokban: több mint 300 márka, 400 előadó és 10000 látogató, mindez 3 nap leforgása alatt. Nem kérdés tehát, hogy ez a legjobb helyszín a gyártók számára prezentálni a legújabb termékeket és újításokat. 

Nem kivétel ez alól a Reloop sem, akik kettő új terméket tárnak a nagyközönség elé  valamint az iOS-re dedikált kontrollerük, a Beatpad 2 is debütál Angliában.

A gyártó sikeres RMP szériáját folytatva, bemutatásra kerül az új hibrid lejátszó az RMP-4, mely tökéletes kombinációja egy CD lejátszónak, egy USB lejátszónak és egy kontrollernek. Az RMP-4 több fajta módban lesz használható, így: Hot Cue, Hot Loop, Loop Roll és Sampler – minden egyes módhoz 8 padet rendelve a különböző funkciók eléréséhez. Hot Cue/Hot Loop módban például tárolhatjuk az előre beállított cue pontokat és loopokat, míg Loop Roll módban 8 különböző loop hosszúságot állíthatunk be, 1/32-től 4/1-ig. Követve a tendenciát a Reloop új lejátszóján is megjelenik a Sync mód, mely a smart-link összeköttetéssel válik elérhetővé, továbbá ezen keresztül lesz csatlakoztatható bármely DJ szoftver. A megjelenítésről egy nagy méretű DotMatrix VFD kijelző gondoskodik, melyen minden szükséges információ elérhető az adott zenéről.

 

Reloop-RMP-4_top_FINAL-1204x1204

 

Fejhallgató téren a professzionális és otthoni DJ vonalon frissít a gyártó. Zárt kialakításának és az 50 mm-es neodímium hangszóróknak köszönhetően az új RHP-15 bármely klub környezetben ideális partnere lesz a felhasználónak. A minimalista dizájn mellett a strapabíróságra is törekedtek, rugalmas kialakítás és forgatható hangszórók kaptak helyet.

 

Reloop-RHP-15_FINAL-1204x642

A show keretein belül debütál először a Reloop népszerű iOS-re dedikált kontrollere, a Beatpad 2. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen olyan lehetőségeket kap a felhasználó megfizethető áron mint a többfunkciós, érintésérzékeny RGB pad-ek (slicer, loop, sampler, multi-effekt), Touch FX/Jog FX vezérlés mód, valamint az Algoriddim és Spotify integráció, mellyel zenék milliói érhető el egyetlen kattintással anélkül, hogy azok tárhelyet foglalnának az iOS eszközön.

 

Kiegészítők közül érdemes megemlíteni a gyártó új tablet állványát, mely a fenti termékekkel együtt hamarosan elérhető lesz a Reloop viszonteladóknál, így a ZAJ DJ üzletében is. Kövessétek továbbra is weboldalunkat és Facebook oldalunkat az újdonságokért!

Reloop RMP-4Reloop-RMP-4_top_FINAL-1204x1204Webshop
Reloop RHP-15Reloop RHP-15Webshop
Reloop Beatpad

Reloop Beatpad 2

Webshop

Ezt is látnod kell!

Új játékszer a Reloop-tól: BUDDY

Mielőtt elítélné bárki a Reloop új kontrollerét, érdemes a készüléket megfelelően pozicionálni. Vagyis ki is …

Vélemény, hozzászólás?