Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Audient / NERO – új Audient monitorvezérlő

NERO – új Audient monitorvezérlő

Audient bejelentette az új asztali monitorvezérlőt, a Nero-t.


A funkciók közé tartozik a különböző bemenetek és kimenetek konzol-stílusú monitorvezérlése, a (külön kapcsolható) SUB csatlakozás, a vállalat precíziós illesztési technológia és így tovább.

Bemenetek:
Négy sztereó analóg bemenet, köztük két vonalszintű bemenet, dedikált cue mix bemenet, két aux bemenet (RCA és Mini Jack) és még egy optikai, valamint egy koaxiális SPDIF bemenet rendelkezésre áll.
Kimenetek:
Három sztereó kimenetre, egy hozzárendelhető SUB és négy fejhallgató kimenetre köthetőek eszközök.

Az Audient kifejlesztette a Precision Matched Attenuation Technology-t is. Más monitorvezérlőkkel ellentétben ez megakadályozza a bal és jobb monitorok közötti “térfogatkülönbséget” vagy a sztereó kép kiegyensúlyozatlanságát, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosabb lehallgatást érjenek el.

A Neroval számos plussz dolgot is meg lehet spórolni, beleértve a dedikált talkbacket, a mono, a hangszóró kiválasztása és a cue mix megfigyelés, valamint az intelligens érintőpontos – konfigurálható gombok, amelyeket a felhasználók egy munkafolyamat testreszabására használhatnak. A Nero belső mikrofonnal is rendelkezik a visszacsatoláshoz, valamint egy dedikált mikrofon bemenetet is kapott kapcsolható fantomtáppal, amely lehetővé teszi dinamikus és kondenzátor mikrofon használatát.

A gyártó 499$-ra szabta meg az eszköz árát.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …