Legfrissebb tartalom
Főoldal / Producer eszközök / Az első "stúdióm" / Native Instruments vs. Fatar = KOMPLETE KONTROL billentyűcsalád

Native Instruments vs. Fatar = KOMPLETE KONTROL billentyűcsalád

A KOMPLETE KONTROL-lal megnyílik a KOMPLETE minden potenciálja. Érezheted, ahogy a világ egyik legfejlettebb szoftveres hangszere életre kel az ujjaid alatt – mostantól még intuitívabb, kifejezőbb, és inspirálóbb, mint valaha.

img-KOMPLETE_KONTROL_overview_01_gallery-intro_06_2x-c8f23925e65005c6b84a48f006a1a3fb-d

KOMPLETE Browser és Native Map™ átfordítja a KOMPLETE szoftvercsaládot egy fizikai hangszerbe. Fél-súlyozott, aftertouch-os Fatar billentyűágyak – 25, 49 vagy 61 billentyűs kivitelekben. Az első a maga nemében: Light Guide™ rendszer és egyedi “Clear View” megjelenítők!

KONTROL MINDENRE

A KOMPLETE KONTROL-lal megnyílik a KOMPLETE minden potenciálja. Érezheted, ahogy a világ egyik legfejlettebb szoftveres hangszere életre kel az ujjaid alatt – mostantól még intuitívabb, kifejezőbb, és inspirálóbb, mint valaha.

Komplete-Kontrol-side

KOMPLETE BROWSER™

Keress és tölts be hangokat egy gombnyomásra – a KOMPLETE KONTROL egyetlen plug-in-ben, könnyedén kezeli a teljes KOMPLETE univerzumot, a tag-alapú keresőrendszerének köszönhetően.

NATIVE MAP™

Ne veszíts időt a paraméterek beállításaival, mappinggal. Native Map™ technológiánk automatikusan hozzárendeli az érintés-érzékeny vezérlő gombokhoz minden egyes KOMPLETE hangszernek a legfontosabb paramétereit. Minden, amire a zenéd megfaragásához szükséges, ott van az ujjaidnál és csak a kreativitásodra vár.

LIGHT GUIDE™

Light Guide™ – ez az innovatív technológiai megoldás megmutatja (színek segítségével) a fontosabb kapcsolókat és zónákat, mindezt a a teljes színskálán és a hangszerek függvényében. Például a billentyűk színe a BATTERY 4 cella színeihez automatikusan igazodik. A fények egyúttal egy felhasználási visszajelzést is biztosítanak – láthatók a skálák, az akkordok és az arpeggiók is a billentyűk felett.

k1

TELJESÍTMÉNYT AZ ELŐADÓNAK!

Egy gombnyomásra egy teljes akkord lejátszása vagy teljes zenei skálák leképzése a teljes billentyű felületre – NEM AKADÁLY! 🙂 Alkoss dallamokat a fejlett arpeggiátorunk egy gombjának lenyomásával – mivel gyakorlati felhasználásra, élő előadásokhoz optimalizáltuk! És a hajlítás, a warpolás az automatizálás sem olyan mint régen, a teljesen egyedi és sokrétű érintős sávoknak köszönhetően.

KOMPLET(T)-E?

A KOMPLETE KONTROL S-szériás billentyűket a KOMPLETE 10 és KOMPLETE 10 ULTIMATE teljes körű vezérlésére tervezték és dizájnolták a Native-nál – ezen, nagyon hatékony eszközök rendelkezésre állnak zene szerkesztés, élő feladatokhoz és film, TV vagy akár játékok zenei háttérmunkáihoz. A billentyűk az eggyel korábbi szoftver verziókkal is kompatibilisek, mint a  KOMPLETE 9 és a KOMPLETE 9 ULTIMATE.

img-KOMPLETE_KONTROL_overview_01_gallery-intro_01_2x-1598b6b0d60ca74aa1a25a49f349053a-d

És végül mi van a dobozban?
A billentyű, tápegység, USB kábel, e-Voucher (25,00 €, mely érvényes minden letölthető szoftverre a NI Online Shopban)

 

 

Native Instruments Komplete Kontrol S25komplete_kontrol_25_frontWebshop
Native Instruments Komplete Kontrol S491_3_7Webshop
Reloop RHP-151_3_3Webshop

Ezt is látnod kell!

Aphex Twin és Novation közös “gyermeke” : AFX Station

A Novation minap hivatalosan is bemutatta az AFX Station-t, a Bass Station II monoszinti korlátozott …

Vélemény, hozzászólás?