Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Native Instruments szoftver újdonságok a 2019-es NAMM-on

Native Instruments szoftver újdonságok a 2019-es NAMM-on

A Native Instruments nem tétlenkedik, az új hardverek mellett folyamatosan fejlesztik a hozzá tartozó szoftvereket. Minden fronton van megújulás. Akár DJ, akár producer, mindenkinek mosolyogni fog az arca, ha meglátja az alábbi dolgokat.

Komplete Start

Egy gondosan összeválogatott stúdió minőségű hangszer, effekt, loop és hangminta gyüjtemény teljesen ingyen. Több, mint 2000 testreszabható hang – dobok, basszusok, akusztikus hangszerek, szintik, pad-ek, atmoszférikus effektek és még sok más. Említettük mér, hogy mindez ingyen van?

A Komplete Start februárban érkezik.

 

Traktor DJ 2

Azonnal vágj bele!
A Traktor DJ 2 egy olyan alkalmazás, amivel bárhol és bármikor keverhetsz. Egy teljesen intuitív felülettel rendelkező szoftver, amely segít a legfontosabbra koncentrálni: jó zenéket játszhass! Ugyanazokon a profi alapokon nyugszik a szoftver, amiket már sok-sok év alatt feljesztett a Native Instruments, tehát a minőség garantált.

Játsszunk soha-véget-nem-érőset
A SoundCloud Go+ integrációval több, mint 150 millió dal közül választhatsz, elérheted a legfrisebb dalokat vagy a kedvenc underground remixedet, és azonnal fel is rakhatod. Ezáltal mindig frissen tudod tartani szetted. Rendszerezd egyszerűen a zenéid és akár a szoftver segítségét kérve választhatod ki, hogy melyik dal illeszkedik következőként a legjobban a szettedbe.

Mindent egyben
A Traktor DJ 2 egy igazán hordozható kontroller mellé érkezik, a Traktor Kontrol S2-höz. Ha szereted, hogy minden ott van a kezed alatt, és inkább a fizikai megvalósulását szereted a dolgoknak, mint egy képernyőn tapizni, és még esetleg van 1 hordozható hangfalad, ami akkumulátoros vagy USB-ről megtáplálható, akkor ez a setup lesz a te Mekkád. Az S2 nem igényel külön tápellátást, ha számítógépről használod, így bárhol is vagy, egy instant bulira mindig készen állhatsz vele.

A programot tavaszra ígéri a gyártó.

 

Komplete Kontrol és Maschine újdonságok

Még több újítás februárban. A Komplete Kontrol 2.1 és a Maschine 2.8 is megkapja a Sounds-com integrációt. Tehát nem kell vesződnöd a letöltésekkel, rendszerezgetésekkel, egy kattintással elintézhetsz mindent szoftveren belül. Aki nem ismerné még a Sounds.com oldalt, itt olvashat róla bővebben.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …