Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Native Instruments Maschine MK3 és Komplete Kontrol S49 MK2 – az első benyomások

Native Instruments Maschine MK3 és Komplete Kontrol S49 MK2 – az első benyomások

Azt sem tudom hol kezdjem!

A Native Instruments mérnökei megint nagyot alkottak. Semmitől sem félve, minden korábbit hátrahagyva, egy teljesen új dizájnnal álltak elő, hogy még kreatívabbá, még könnyebben kezelhetővé tegyék produceri eszközeiket, és azt mondhassa az ember, EZ NEKEM KELL!

 

 

A Maschine MK3 a marketingszövegektől elrugaszkodva, tökéletes, minden azonnal kézre áll, főleg ha az ember már használta a korábbi eszközöket. A gombok tapintása, ha lehet mondani ilyet, még jobb, még az előző verzióknál is masszívabb érzést adnak. A nagy kijelző miatt a gépre tényleg nem szükséges ránéznünk, azonnal ott van a kezünk alatt minden. A beépített hangkártya teszi a dolgát, egy kattintás, és már a szoftverben be is állítottuk. Először azzal nyitott a Maschine a gépen, hogy frissítsem a firmware-t mindkét eszközön, de egy gombnyomás és már lent is volt a gépemen, a következő pillanatban meg már használatra készek is voltak az eszközök.

A Komplete Kontrol S49 ugyanazzal a kijelzővel érkezett, de nem éreztem feleslegesnek, hogy mindkét eszközön ekkora felületet használhatok, mert nem ugyanazokat a dolgokat érhetem el egyszerre. Az érintésérzékeny enkóderek szinte sugallják a következő lépést. Hihetetlen volt pillanatok alatt szinte tökéletes harmóniákat varázsolni az üres canvas-ra. Néhány gombbal bővült a kezelőfelület, de még mindig nem annyira, hogy az ember elvesszen a felületen.

Amint lesz időnk picit bővebben felfedezni az eszközöket, azonnal jelentkezünk egy mélyrehatóbb teszttel.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …