Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / NAMM 2020: RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

NAMM 2020: RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

Világklasszis játszhatóság.

Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, és szolgálják ki színpadi igényeiket estéről-estére. Ennek egyik kulcsa a játszhatóság és a zenei elképzelések tökéletes közvetítésének lehetősége. Masszív vezérlők és precíz járású, megbízható billentyűzet, amely mindig természetes érzetű – nem túl nehéz és nem túl könnyű.

Autentikus hangzás.

Egy kiváló színpadi zongorának autentikus és karakteres hangszínekre van szüksége. A néhány potméterforgatással beállítható, új fejlesztésű Super Natural zongora és elektromos zongora hangszíneivel az RD-88 továbbviszi a sorozat gazdag örökségét. A sokoldalúság növelése érdekében korábbi hangszerek népszerű akusztikus és elektronikus hangszínei is helyet kaptak benne, melyek ugyanazt a hangforrást használják, mint a csúcsminőségű szintetizátoraink.

Üdítően egyszerű.

Az RD zongorák kezelés rendkívül egyszerű a jól áttekinthető kezelőfelületnek és vezérlőkiosztásnak köszönhetően. Ez alól az RD-88 sem kivétel, hiszen rendelkezik minden olyan képességgel, melyek elengedhetetlenek a megbízható és kifejező előadáshoz. A létfontosságú szabályzók mindig kéznél vannak a kedvenc hangszínek gyors megkereséséhez, effektek hozzáadásához vagy a koncerthelyszínhez illő hangerőarányok beállításához.

Integrált szoftverszintetizátor.

Néha szükség lehet egy nagyon speciális hangszínre, illetve egy meghatározott szoftverszintetizátor vagy hangmintakönyvtár sajátos képességeire. Az RD-88 három zónája konfigurálható a belső hangszínekkel, de képes vezérelni az Apple MainStage szoftverszintetizátorait. Ez megkönnyíti egy sáv hangjának megduplázását élőben, vagy kedvenc szoftverszintetizátorok kombinálását az RD-88 saját hangszínkészletével.

Alkalmazkodik az életstílusodhoz.

Az RD-88 letisztult, kompakt felépítése tökéletesen illeszkedik életstílusodhoz. Könnyű súlyának és strapabíró konstrukciójának köszönhetően egyszerűen szállítható és gyorsan összeállítható még egy kis méretű színpadon vagy zsúfolt próbahelyen is. A beépített hangszórórendszer rendkívüli kényelmet biztosít, mivel a hangszer további kábelek és külső erősítés nélkül is megszólaltatható.

 

forrás: roland

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …