Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / MIPRO termékek a Zaj-nál!

MIPRO termékek a Zaj-nál!

Elkezdtük a vezeték nélküli hangtechnikai megoldásokról ismert, tajvani MIPRO cég termékeinek forgalmazását üzleteinkben.

A gyártó vezeték nélküli, akkumulátoros hangosítási rendszerei a kategória zászlóshajói. 15 évvel ezelőtt a MIPRO új piaci kategóriát hozott létre, amikor hangosítási rendszereit beépített, extrém hosszú működési időt biztosító akkumulátorokkal, vezeték nélküli mikrofon vevő egységekkel és beépített CD-játszóval kezdte szerelni. Egészen könnyű, alíg 2 kg-os személyi hangosítási megoldásoktól, egészen akár 1000 fő számára megfelelő hangzást nyújtó rendszerekig terjed a MIPRO mobil hangosítási kínálata.

Európában kevésbé ismertek a MIPRO vezeték nélküli mikrofon rendszerei, pedig évről-évre a neves TEC-díj (NAMM) vezeték nélküli megoldások kategóriájának jelöltjei a termékek. Például az idei év jelöltjei között van a cég, MI-909 típus jelű digitális vezeték nélküli fülmonitor rendszere is. Rengeteg szabadalom kötődik a MIPRO nevéhez, amit később több neves gyártó is átvett és beépített készülékeibe. Ilyen például az adók és vevők automatikus szinkronizálásáért felelős ACT Sync szolgáltatás, vagy a speciális PiloTone & Noise Lock kettős zajzár.

A MIPRO wireless rendszerek adóinak van néhány extra, a konkurensekhez képest kiemelkedő tulajdonsága is. Az egyik ilyen paraméter az extrém hosszú működési idő. 2db AA telepről több, mint 20 órán keresztül működnek az adók. Extra szolgáltatás az is, hogy a kézi adók mikrofon betétei cserélhetők, a felhasználó igénye szerint akár dinamikus vagy komolyabb kondenzátor kapszula is szerelhető beléjük. Gyárilag egy igen jó minőségű kondenzátor kapszulával érkeznek a mikrofonok.

A felsoroltakon kívül a MIPRO választékát fülmonitor rendszerek, idegenvezetői és tolmács megoldások, kamera ENG vevők és a vezeték nélküli rádiós eszközöket kiegészítő antennák és antenna elektronikák teszik teljessé.

A termékek a ZAJ3 Pro Plasaban és a ZAJ DJ-ben egyaránt megtekinthatők és kipróbálhatók.

Mipro MA-101Cmipro-ma101cWebshop
Mipro ACT-31220121225110129rw1AWebshop

Ezt is látnod kell!

Bővült az FBT VERTUS családja

Kibővült a Vertus család, ami nem csak új típusokat de velük együtt új tulajdonságokat is …

Vélemény, hozzászólás?