Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Mindent a V-modáról

Mindent a V-modáról

Valamennyi típus tervezése a zene, a divat és az művészet jegyében valósult meg, szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket. A márka megalkotója Val Kolton (DJ, Producer, előadóművész) alaptervei egy ibizai látogatást követően fogalmazódtak meg, a megvalósulás pedig rengeteg technológiai fejlesztést követelt, a minőségi elvárások megtartása miatt.

  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda LP2
  • V-Moda XS White Silver
A V-Moda professzionális HiFi eszközei alapvetően 3 kategóriára oszthatóak: a fület körülölelő (Over-Ear), a fülre illeszkedő (On-Ear), és a fülbe dugható (In-Ear) kivitelek érhetők el.
  • Három külömböző típus az Over Ear kategóriában az LP2, a Crossfade M-100, és a Crossfade 2 Wireless széria,
  • Az On-Ear kategórát az XS széria képviseli két színben,
  • Az In-Ear fülhallgatók pedig négy típusban kerülnek forgalomba ezek: a Forza, Forza Metallo, Forza Metallo Wireless.

 

A V-Moda nagyon nagy figyelmet fordított arra a tervezés során, hogy a fejhallgatók könnyen egyedi megjelenést kaphassanak, lévén hogy a fejhallgatója mindenkinek egy nagyon személyes tárgya, szeretné azt különlegessé tenni. Ha eddig nem találtál olyan profi fejhallgatót ami megfelel ezeknek az elképzeléseknek, akkor most itt az ideje megismerkedned a márkával. A cserélhető pajzsok különböző színüek, egyedileg lézergravírozhatóak, vagy akár 3D nyomtatásban is elkészíthetőek, a grafikai tervezéshez szükséges segédletek a V-Moda oldaláról bárki számára elérhetőek. Szinte bármilyen elképzelésedet megvalósíthatod.

Mint az köztudott a gyártó fejhallgatóit első sorban a HiFi kategóriába sorolja, de az már régen bebizonyosodott róluk, hogy a profi DJ felhasználásra szánt eszközök között is megállják helyüket. Az új Crossfade 2 wireless-t a legújabb “hi-resolution 50mm driver”-rel látták el, hogy a lehető legszebb hangzást nyújtsa, de egy új funkciót is kapot mégpedig a vezetéknélküliséget, hogy a hétköznapi használat során még nagyobb komforttal tudjuk viselni.

pr_XFW2_rose_DJ_03

De a kényelem terén van egy másik újítás is mivel sokkal puhább memóriahabos fülpárnákkal és nagyobb méretű fejpárnával is elláták az elődjeihez képest. Kábeleit tekintve ő is képes a telefonhívások kezelésére (mikrofon, hangvezérlés stb.) ezzel is könnyítve a hétköznapi normál használatot.

A fejhallgató a mellékelt USB kábellel tölthető, és a gyártó szerint közel 14 órán keresztül bírja egy töltéssel!

pr_XFW2_black_accessories_01-1_0

A Crossfade 2 wireless több színben is kapható, valamint őt is “pimpelhetjük” az egyedi tervezésű/színű 3D nyomtatással készülő fülkagyló pajzsokkal.

Természetesen a fej- és fülhallgatók mellett a kiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak. A fejhallgatóhoz csatlakoztatható mikrofonok, fülpárnák, kábelek, tokok, pajzsok és minden elképzelhető alkatrész elérhető.

Minden fejhallgatót egyedi azonosítóval látnak el, így a termék regisztrálása után személyre szabott lehetőségek várnak, amiket közvetlenül a gyártó weboldalán választhatsz ki és rendelhetsz meg.

A minőség mellett a hallásvédelem fontosságára is szeretne rávilágítani a V-Moda, így a saját hallásvédő hybrid szilikon füldugót is gyártanak melynek tervezésénel a DJ, Erick Morillo is közreműködött. A speciális szűrő technológiának köszönhetően a minőség megmarad, a teljes spektrumban 12dB csillapítást kapunk.

faders-screen-02

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …