Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Mestermű a V-Modától: M-100 MASTER

Mestermű a V-Modától: M-100 MASTER

A V-Moda Crossfade M-100 Master fejhallgató az első V-Moda fejhallgató, amit a Roland mérnökei készítettek (2016-os Roland többségi részesedés megszerzése óta). Viszont ez lett a V-Moda legjobb hangzású fejhallgatója.

A Crossfade M-100 Master az eredeti Crossfade M-100 fejhallgató utóda. Az eredeti Crossfade M-100 fejhallgató egy egyedülálló crowdsourced fejlesztési folyamatnak köszönhető, amelyben több száz audiofil, újságíró, gyártó és DJ működött együtt.

Felépítését nézve 50 mm-es kettős membrános driverek találhatóak az M-100 Masterben, melyek egy japán gyártmányú CCAW (rézburkolatú alumínium huzalos) tekercshez illeszkednek. A CCAW tekercset a V-Moda Crossfade Wireless 2 fejhallgatójában is használták, amit két évvel ezelőtt adtak ki. A V-Moda Crossfade M-100 Master memóriahabos, puha bőrbe bújtatott fűlpárnával rendelkeik, ami elősegíti a kényelmes viseletet, fejhez való illeszkedést és a mgfelelő zártságot.

Az M-100 Master 5 Hz-től 40 kHz-ig terjedő frekvencia-átvitellel rendelkezik, és megkapta a Hi-Res Audio készüléknek járó megjelölést. Itt elehet elolvasni a tanúsítvány követelményeit.

Akárcsak az összes eddigi V-Moda fejhallgatóknál itt is elsőosztályú az összeszerelés, az illeszkedés és a kivitelezés. Ez a minőség kényelmes hallgatói élményt nyújt. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fejhez és a kényelem érzetén az aránylag nagy 283g-os súlya sem ront.

Általában egy ilyen over-the-ear fejhallgató kialakítása nehezíti a szállíthatóságot. Ez itt nem így van! A Crossfade M-100 Master egy zseniális zsanér rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kompakt méretűre lehessen hajtani.

A V-Moda már régóta ismert arról, hogy teljes csomagot ad a készülékeihez. Két kiváló minőségű kábel, aranyozott 6,3mm jack adapter, karabiner klip és egy kemény, gumírozott exoskeleton hordtáska található a csomagban.

A két kábel közül az egyik egy SpeakEasy 1-Button kábel, mely gombnyomású távvezérlővel és egy belső mikrofonnal rendelkezik. Ezzel kvázi utcai és szabadidős használatra ad megoldást a V-Moda, ráadásul bármelyik okostelefonnal lehet használni.

A másik kábel ami a csomagban található egy 3,5mm-es jack osztóval ellátott SharePlay kábel. Lehetővé teszi egy másik fejhallgató csatlakoztatását, hogy meg lehessen osztani a munka hallgatott zenét. Mindkét kábelt kiváló minőségű, ARAMID szöveterősítésű annak érdekében, hogy minél hosszabb használatot biztosítson és ne legyen gond a csavarodott, gabalyodott kábellel.

A kemény burkolatú tok kiválóan alkalmas, hogy megfelelő tárolója legyen, valamint védelmet biztosítson az M-100-nak és tartozékainak. Az új típushoz tartozó tok két zárható szellőződugóval is rendelkezik.

Ára nem változott az elődjéhez képest, ugyanúgy 86900Ft.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …