Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Mestermű a V-Modától: M-100 MASTER

Mestermű a V-Modától: M-100 MASTER

A V-Moda Crossfade M-100 Master fejhallgató az első V-Moda fejhallgató, amit a Roland mérnökei készítettek (2016-os Roland többségi részesedés megszerzése óta). Viszont ez lett a V-Moda legjobb hangzású fejhallgatója.

A Crossfade M-100 Master az eredeti Crossfade M-100 fejhallgató utóda. Az eredeti Crossfade M-100 fejhallgató egy egyedülálló crowdsourced fejlesztési folyamatnak köszönhető, amelyben több száz audiofil, újságíró, gyártó és DJ működött együtt.

Felépítését nézve 50 mm-es kettős membrános driverek találhatóak az M-100 Masterben, melyek egy japán gyártmányú CCAW (rézburkolatú alumínium huzalos) tekercshez illeszkednek. A CCAW tekercset a V-Moda Crossfade Wireless 2 fejhallgatójában is használták, amit két évvel ezelőtt adtak ki. A V-Moda Crossfade M-100 Master memóriahabos, puha bőrbe bújtatott fűlpárnával rendelkeik, ami elősegíti a kényelmes viseletet, fejhez való illeszkedést és a mgfelelő zártságot.

Az M-100 Master 5 Hz-től 40 kHz-ig terjedő frekvencia-átvitellel rendelkezik, és megkapta a Hi-Res Audio készüléknek járó megjelölést. Itt elehet elolvasni a tanúsítvány követelményeit.

Akárcsak az összes eddigi V-Moda fejhallgatóknál itt is elsőosztályú az összeszerelés, az illeszkedés és a kivitelezés. Ez a minőség kényelmes hallgatói élményt nyújt. A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fejhez és a kényelem érzetén az aránylag nagy 283g-os súlya sem ront.

Általában egy ilyen over-the-ear fejhallgató kialakítása nehezíti a szállíthatóságot. Ez itt nem így van! A Crossfade M-100 Master egy zseniális zsanér rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kompakt méretűre lehessen hajtani.

A V-Moda már régóta ismert arról, hogy teljes csomagot ad a készülékeihez. Két kiváló minőségű kábel, aranyozott 6,3mm jack adapter, karabiner klip és egy kemény, gumírozott exoskeleton hordtáska található a csomagban.

A két kábel közül az egyik egy SpeakEasy 1-Button kábel, mely gombnyomású távvezérlővel és egy belső mikrofonnal rendelkezik. Ezzel kvázi utcai és szabadidős használatra ad megoldást a V-Moda, ráadásul bármelyik okostelefonnal lehet használni.

A másik kábel ami a csomagban található egy 3,5mm-es jack osztóval ellátott SharePlay kábel. Lehetővé teszi egy másik fejhallgató csatlakoztatását, hogy meg lehessen osztani a munka hallgatott zenét. Mindkét kábelt kiváló minőségű, ARAMID szöveterősítésű annak érdekében, hogy minél hosszabb használatot biztosítson és ne legyen gond a csavarodott, gabalyodott kábellel.

A kemény burkolatú tok kiválóan alkalmas, hogy megfelelő tárolója legyen, valamint védelmet biztosítson az M-100-nak és tartozékainak. Az új típushoz tartozó tok két zárható szellőződugóval is rendelkezik.

Ára nem változott az elődjéhez képest, ugyanúgy 86900Ft.

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …