Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Arturia / Megjelent az Arturia V Collection 7

Megjelent az Arturia V Collection 7

Legendák és történelmi kuriózumok

A V Collection a stúdiókban leghasználatosabb valódi hangszerlegendák – szintetizátorok, elektromechanikus hangszerek, akusztikus zongorák, dobgépek – gyűjteménye. A nyugati parti szintézés ikonikus darabjának mondható Buchal Easel-től, az első és egyedülálló CMI Fairlight digitális sampleren át, a Mellotronig bezáróan az Arturia V Collection 7 szinte bármely klasszikus eszközt képes megidézni a szoftveres emulációktól korábban nem tapasztalt részletességgel és élethűséggel.

Folyamatos fejlődés

A V Collection 7 immáron 24 szoftveres szintetizátort tartalmazó gyűjteménye nem csupán új darabokkal bővült – a B3 V Hammond emuláció teljesen újratervezett audio motort kapott, míg a hangszereket összefogó Analog Lab 4 új presetekkel újult meg, többek között a Pigments-hez is találhatunk néhány új bámulatos presetet, ami bemutatja az Arturia saját fejlesztésű szoftveres szintetizátorának képességeit.

A keresőt is jelentősen átdolgozták, melynek köszönhetően még könnyebben és gyorsabban találhatjuk meg a számunkra ideális hangzást, továbbá nem utolsó sorban egy élő fellépéseket támogató mód is beillesztésre került.

Új hangzások és fejlesztett motorok

A V Collection 7 összesen 3 új hangszerrel bővült – Synthi V, CZ V és Mellotron V.

A Synthi V az 1969-ben napvilágott látott EMS Synthi-t emulálja, immáron hangolási problémák nélkül. Az akkor aprónak és olcsónak mondható hangszert nehézségei ellenére szinte minden nagyobb progresszív rock zenekar használta, kezdve a Pink Floyd-tól, egészen King Crimson-ig.

A CZ V a Casio CZ phase distortion szintetizátorok digitális, tipikusan ’80-as évek közepi hangzását hozza vissza, egészen szokatlan hullámformákkal.

A szoftveres emulációk közül eddig szinte teljesen hiányzott a Mellotron! A Mellotron V a szalagos ős-samplert emulálja bámulatos részletességgel, azonnal megidézve a ’60-as évek pszichedelikus világát.

Jellemzők:

  • A V Collection 7 immáron 24 szoftveres hangszert tartalmaz
  • 3 új hangszer: Synthi V, CZ V és Mellotron V
  • B-3 V átdolgozás: megújított motor, új funkciók
  • Nagyszabású Analog Lab 4 frissítés, átdolgozott keresővel és felülettel, új presetekkel és Live móddal
  • Az új hangszereken túl a V Collection 7 több mint 600 presetet hoz a régi kedvencekhez

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …