Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Megjelent a Korg Arp Odyssey applikáció!

Megjelent a Korg Arp Odyssey applikáció!

0d0d1e2a6be87f6283b24b137db3badf_pc

A már komoly rajongótáborral rendelkező Korg Arp Odyssey eszköz, most újraéledt a digitális valóságban. Ez konkrétan azt jelenti, hogy pár napja megjelent az Arp Odyssey egy applikáció formájában, amit mostantól bárki elkezdhet használni, de egy kicsit újabb és modernebb formában.

Itt jegyeznénk meg, ezzel az új iPad/iPhone applikációval lett teljes a Korg mobil szoftver palettája, mivel nem olyan régen adták ki Module és a Gadget szoftvereket is.

Ez az új Odyssey app a Korg Circuit Modelling technológiát használja, hogy reprodukálja az eredeti eszköz klasszikus analóg érzését és a hangját, a lehető legélethűbb formában (lásd: polifónikus hangok, beépített effektek).

De van még itt valami. Az Odyssey-t egyszerűen “összekapcsolhatjuk” a Korg Gadget applikációjával, így hozva létre, egy igen komoly zenekészítő kombót. Ebből is látszik, hogy ismét nagyon profi, és akár komoly munkára is fogható iOS applikációt hozott létre a Korg.

Forrás: djmag.com

Ezt is látnod kell!

NAMM 2020: RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

Világklasszis játszhatóság. Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, …

Vélemény, hozzászólás?