Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Maschine 2.4.6 update!

Maschine 2.4.6 update!

Néhány nappal ezelőtt a Native Instruments kiadta a Maschine 2.4.5-ös frissítést, melyet nem sokkal később ‘komoly hibákra’ alapozva el is távolított az oldalról. Erről bővebben itt olvashatsz. A jó hír, hogy a Maschine csapatnak nem kellett sok idő, hiszen 24 órán belül már javítva voltak a hibák.

A 2.4.6-os update is tartalmazza azokat az újdonságokat melyet elődje, kiegészülve sok más hasznos dologgal is:

Manuális Slicing és változtatható Scene Lenght

A frissítés egy legnagyobb dobása a Manual Slicing, mely új lehetőségeket nyit meg a hangminták valós idejű darabolására. Ahogy a fenti videó is mutatja, Manual Slicing módban a pad-ek segítségével tetszés szerint darabolható fel az eredeti sample bármely része. Úgy véljük, sok producer számára rendkívül hasznos lesz a funkció, hiszen új és intuitív módon kezelhetjük a hangmintáinkat. A Manual Slicing mellett, a Maschine felhasználók manuálisan tudják állítani a Scene-k hosszúságát.

További javítások és újítások

Régóta várt javítások egyike, hogy mostantól az egyes plug-in-ek beállításait alapértelmezettként lehet elmenteni. A Maschine 2.4.6 Save As Default funkciója lehetővé teszi, hogy bármely plugin a felhasználó kedvenc beállítsait jegyzi meg alapértelmezettként.

Tovább bővültek az exportálási lehetőségek, az egyes scene-k mostantól különálló audio loopokba exportálhatóak. Az új verzióban jelenik meg továbbá, hogy mostantól AIFF formátumba is exportálhatunk.

Az update ezen kívül tartalmaz még rengeteg apróbb újítást és javítást, a teljes listát az alábbi linken érhetitek el!

https://www.native-instruments.com/forum/threads/maschine-2-4-6-available-now.271328/

Ezt is látnod kell!

Öszi meglepetés! Traktor Kontrol S3

Erre a kontrollerre aztán senki nem számított a Native Instruments-től, hiszen egy éve jelent meg …

Vélemény, hozzászólás?