Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / Logic Pro X frissítés

Logic Pro X frissítés

Az Apple nemrég bejelentette, hogy elérhető a DAW-juk a Logic Pro X új verziója. A frissítés hatalmas teljesítménynövekedést és sok-sok kis változást hoz magával.

A frissítést követően lehetővé válik, hogy a Logic Pro X 10.4.5 összesen 4000 műsorszámot kezeljen miközben az erőforrások használata optimalizáltabb lesz. Ez egyidejűleg 1000 hangsávot, 1000 szoftvereszközt, 1000 AUX műsorszámot és 1000 MIDI műsorszámot jelent. Persze az ilyen felhasználás már tényleges “erőművet” igényel. Igaz, hogy kevés olyan terület van ahol ez a fajta felhasználás jellemző ( például: zenekari kompozíció vagy a filmzene).

Mindenesetre még az átlag felhasználók is érezni fogják a különbésget a frissített verziónál.

Az új verzió középpontjában egy teljesen újragondolt mixer áll, amely egyszerű kezelhetőségét megtartva olyan új szolgáltatásokat tartalmaz, melyekkel az ígéretek szerint “teljesen más megközelítést kap” a felhasználó egy projekt létrehozásakor. Az Apple optimalizálta a Logic sebességét és a munkafelület kezelhetőségét (ide tartoznak pl.: a görgetési és kijelőlési funkciók is).
Előzőeken felül amin javítottak még, az a projektek, plugin-ek, hangszerek betöltése.

A frissítéshez kapcsolódó újdonságok között megtalálható többek között az új DeEsser 2 plugin vagy a retina kijelzőkhöz igazított megjelenítés. Az új funkciók teljes listája megtalálható az Apple weboldalán.

Logic Pro X tulajdonosok számára a frissítés ingyenesen érhető el. Azok akik újonan szeretnék megvásárolni, azok 72990Ft-ért tudják letölteni az App Store-ból.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …