Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Letölthető a legújabb Traktor Pro 2.11!

Letölthető a legújabb Traktor Pro 2.11!

Az évben most először a Native Instruments igazán nagy és jelentős frissítésekkel látta el a legújabb Traktor Pro 2.11. DJ szoftverét. Ez az új verzió olyan új funkciókat tartalmaz, mint az Ableton Link, a Remix Deck Step Sequencer és a Pioneer DJ eszközök támogatása. Így olvasd figyelmesen cikkünket, amiben néhány videót is elrejtettünk a témához kapcsolódóan.

FIGYELEM!
Mint mindig így most is felhívjuk mindenki figyelmét, hogy csak saját felelőségére frissítse a Traktor szoftvert. Mindenek előtt biztonsági mentés készítése nagyon ajánlott a jelenlegi rendszerről. Ha pedig épp egy fontos munka/fellépés előtt állsz nagyon gondold át, hogy ne érjen esetleges meglepetés/hiba a használata során.

Traktor Pro 2.11: Ableton Link

A legújabb Traktor Pro szoftver is megkapta a más gyártók által már régebben beintegrált Ableton Link támogatást. Ezzel a funkcióval könnyen szinkronizálhatunk több LINK protokolt támogató szoftvert, akár több eszközön is egy időben és WiFi kapcsolaton keresztül.

A lenti videóban pedig a Native Istruments részéről láthatunk egy kis LINK bemutatót:

Az Ableton Link valójában egy egyszerű MIDI Clock szinkronizáción alapszik és a tesztünkből kiderült a sebességállítás és késleltetés igen jól vizsgázott. A sebességet (BPM) globálisan állíthatjuk be minden Link-elt szoftveren/applikáción, valamint lejátszás start/stop funkciója külön-külön működik rajtuk.

Remix Decks Step Sequencer

Igen, a Native Instruments is beállt a sorba és most végre elkészült a végleges, egyben mindenki számára mappingolható saját sequencer-ünk.

Az új Traktor Pro 2.11-ben megtalálható néhány Step Sequencer sample-fájl is és már alapból tartalmazzák a Traktor Kontrol S8 és D2 kontrollerekhez tartozó gombkiosztást. Íme egy kis bemutató róla:

Pioneer DJ NXS2 HID/DVS támogatás

Már régebben írtunk róla, hogy mennyire hiányzik a HID Control funkció az új Pioneer DJ NXS2 szériájából, de most végre itt van, megjött. Ebben a cikkünkben pedig bővebben is leírjuk, a lenti videóból pedig kiderül, hogyan állítsuk be ezt eszközeinken:

A Traktor Pro 2.11 szoftver elérhető a Service Center szolgáltatáson belül, vagy az NI weboldalon, a frissítések menüpont alatt.

Forrás: djtechtools.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?