Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Különleges atmoszférák – Straylight

Különleges atmoszférák – Straylight

Native Instruments kiadta a Straylight-ot, ami egy vadonatúj Kontakt eszköz. Ezzel egyedi filmes hangképeket, átmeneteket és környezeti hangokat valós időben lehet készíteni.

A STRAYLIGHT  filmes, televíziós és játék hangok és hatások megalkotásához készült, ideális a poszt-apokaliptikus sci-fi-től a thrillerekig.

Elkészülésében Frank Elting és Paul Haslinger is részt vett. Utóbbi zeneszerő, mint konzultáns adott sok pluszt a végeredményhez. Az ő nevéhez olyan filmek és játékok fűződnek mint: Underworld, Minority Report, Fear The Walking Dead, Rainbow Six: Siege.

A Straylight több mint 360 hanggal büszkélkedhet, köztük húrokkal, üveggel, kővel, membránokkal, és még sok más mintával és modullal. Több mint 380 preset áll rendelkezésre, melyek az Atmosphere, Pad, Lead, Transition, Keys, Effects, Subs és Pulses csoportokba sorolhatók. Mindegyik egy intuitív és könnyen kezelhető felülettel ellátott.

A csomag ára 149 EUR.
Használatához a Kontakt vagy Kontakt Player szükséges, esetleg a Kontakt Start ami ingyenes és a Native Instruments honlapjáról tölthető le itt.

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …