Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Komplete újdonságok 2019

Komplete újdonságok 2019

Nem telt el úgy hét eddig, hogy valami finom újdonság ne látott volna napvilágot. Most épp a Native Instruments az, aki szó szerint elhalmoz minket új megjelenésekkel. Teszi mindezt úgy, hogy nem is volt régen az “A” szériás Komplete család debütálása, valamint Maschine Mikro MK3 és Traktor Kontorl S4-S2 Mk3 megjelenése. Ebben a cikkben a Komplete Kontrol M32 vezérlőről és Komplete Audio 1-2 hangkártyáról adunk hírt.


Az már tavaly is látszott, hogy a német gyártó képes megőrizni a minőséget és egyensúlyba hozni az árakat a tudással. Ez most sincs másként.
A Komplete Kontrol M32 kompakt kis méretéből adódóan egy hordozható és bárhol használható 32 billentyűs kontroller. Csatlakozási lehetősége USB 2.0 a számítógéphez és 6,3-as jack pedálhoz.

A Komplete Kontrol M32 természetesen nem csak a Native Instruments szoftvereivel használható, csakúgy mint más kontrollere majd minden DAW-al kompatibilis, sőt az M32-mellé jár Ableton Live 10 Lite is a MASCHINE Essentials mellett.

Ára 119 EUR lesz, megjelenése 2019 márciusban várható.

 

A Native Instruments bejelentett még két költséghatékony (ám mégis minőségi) hangkártyát.


A Komplete Audio 1 és a Komplete Audio 2 USB 2.0-s bcsatlakozásúak és 192 kHz/24 mintavételezésűek. Megjelenésük elegáns és modern. Hangerőszabályozó gomb a felső burkolaton helyezkedik el, úgymint a Komplete Audio 6-nál mérete itt is segíti a finomabb szabályzást.
Mindkét modellen található továbbá kivezérlés jelző és kapcsolható 48V-os fantomtáp a kondenzátor mikrofonok használatához.

Komplete Audio 1

Ár: 109 USD
Bemenetek: 1db XLR és 1db 6,3 jack.
Kimenetek: Sztereo RCA és monitorozáshoz 6,3 jack-es fejhallgató-csatlakozó nulla késleltetéssel és nagy teljesítménnyel.

Komplete Audio 2

Ár: 139 USD
Bemenetek: 2db kombo-XLR / jack bemenetek
Kimenetek: 6,3-as jack kimenet és monitorozáshoz 6,3 jack-es fejhallgató-csatlakozó nulla késleltetéssel és nagy teljesítménnyel.

Mindkét interfacehez járnak a következő szoftverek: Maschine Essentials, Replika, Solid Bus Comp, Phasis, Monark, Komplet Start, Ableton Live Lite és két hónapos ingyenes elérés a Sounds.com-hoz.
Megjelenésük 2019 márciusában várható.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …