Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Kábelezzünk – Power Dynamics Connex

Kábelezzünk – Power Dynamics Connex

A Holland Tronios cégcsoport legerősebb hangtechnikai húzó brand-je, a Power Dynamics szerelt és szereletlen kábeleivel nagy teret nyert magának a piacon az utóbbi időben, köszönhetően a rendkívül jó ár-érték arányának, tartósságának, és széles körű felhasználási lehetőségeinek.

Szerelt jelkábelek

A PD connex szerelt jelkábelek nagy előnye a hasonló árkategóriába eső gyártókkal szemben, hogy nincsenek egybeöntött csatlakozók, a kábel külső átmérője meglepően vastag (5 mm, ebből 10×0,12 mm az elemi rézszál/ér) még a 3,5 jack és az RCA-val szerelt kábeleken is. A kábel lágy és strapabíró marad minden időjárási körülmény között, ezért fix telepítésre és mobil felhasználásra egyaránt alkalmas.

A 6,3 jack és XLR csatlakozóval szerelt kábelek egyaránt elérhetőek szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben is. Plusz pont a gyártónak amiért minden szerelt kábelhez mellékel egy tépőzáras kábelkötegelőt.

Mikrofonkábel

A PD általános szimmetrikus mikrofonkábele hasonlóan jó minőségű PVC-NBR szigetelést kapott 6,5 mm-es külső átmérővel, belső erenkénti árnyékolással. Színpadra, stúdióba, install célokra egyaránt ajánljuk.

DMX kábel

A PD Connex egy érpáros DMX kábelei XLR3 csatlakozókhoz használhatóak, nagy távolságokra is biztonságosan, zavarmentesen továbbítja a DMX jelet. Ezt főleg installációs célokra ajánljuk, de megállja a helyét színpadi felhasználás során is.

Hangfalkábelek

Jelenleg két kategóriában, általános és pro hangfalkábelek érhetők el a gyártónál:

Az általános kábel HIFI és házimozi felhasználásra szánt, hajlékony OFC hangfalkábel, átlátszó gumi borítással.

Ér keresztmetszetek:

  • 2 x 0,75 m2
  • 2 x 1,5 mm2
  • 2 x 2,5 mm2
  • 2 x 4 mm2

A pro OFC hangfalkábel 2 x 1,5 mm2 és 2 x 2,5 mm2-es kör keresztmetszettel érhető el. Rendkívül hajlékony és duplán szigetelt, ezért mobil hangosításra és install célokra egyaránt alkalmas.

A csatlakozó nélküli kábelek 100 méteres bundokban érkeznek, az áruházban feltüntetett ár 1 méterrre vonatkozik.

Ezt is látnod kell!

Meglepetés kontorller új megjelenéssel: Pioneer DDJ-FLX6

Itt a Pioneer legújabb Dj Kontrollere DDJ-FLX6-os! Egy 4-csatornás Dj kontroller vadonatúj funkciókal határok nélkül! …

Vélemény, hozzászólás?