Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Arturia / Itt az Arturia KeyLab 88 MKII

Itt az Arturia KeyLab 88 MKII

Egy évvel ezelőtt frissítette az Arturia a KeyLab 49 és 61 Essential vezérlőit MkII verzióra. A francia márka most a 88 billentyűs KeyLabot adta ki MkII megjelöléssel.

Kisebb testvéreihez hasonlóan ez a zongora-stílusú vezérlő egy sokoldalú munkaeszköz, amelynek csak egy USB-csatlakozásra van szükség ahhoz, hogy életre keljen. Kiemelendő előnyeihez tartozik a zongora-súlyozott, kalapácsmechanikával ellátott billentyűzet, az Arturia Analog Lab eszközei és DAW vezérlése.

A billyentyűk felett található egy hatalmas vezérlőpanel. A vezérléshez itt megtalálható kilenc testreszabható fader és kilenc forgpoti, egy központi LCD-kijelző valamint dinamikus hátsó megvilágítású nyomásérzékeny párnák. A KeyLab 88 mkII egy kiváló Fatar kalapácsmechanikát kapott (TP100LR), mely kiválóan alkalmas a legfinomabb zongoratémákhoz is.

 

A teljes méretű din MIDI be-és kimenetek mellett a KeyLab 88 mkII 4 CV/Gate kimenettel rendelkezik – így nem csupán alapvető vezérlési lehetőségekhez jutunk, hanem a legrafináltabb modulációkat továbbíthatjuk moduláris rendszerünk felé.

 

Ennél a készüléknél is igaz, hogy fontosak a hozzáadott értékek! A KeyLab 88 MkII esetében is találhatóak mellékelt szoftverek, ahol a lista tetején az Analuria Lab áll, amely több mint 6000 előzetes beállítást tartalmaz az Arturia V gyűjteményből. A gyűjteményből figyelemre méltó eszközök közé tartozik a Piano V és a Wurli V is.

Ebben a videóban lehet megnézni, hogy mikre képes egy KeyLab 88 MkII:

Az üzletekben július elején lesz elérhető. Ára bruttó 309900Ft.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …