Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Itt a V-Moda első referencia stúdiófejhallgatója

Itt a V-Moda első referencia stúdiófejhallgatója

Az M-200 most a stúdiófelhasználás területére is átülteti a díjnyertes V-MODA hangzást. Annak érdekében, hogy a zenészeket és producereket minél közelebb vigye az eredeti hanghoz, az M-200 kristálytiszta és semleges hangzása biztosítja, hogy a zene minden apró részlete – beleértve a hibákat is – a felszínre kerüljön.

Az 50 mm-es neodímium mágnesekkel ellátott hangsugárzóknak, CCAW hangtekercseknek és az elektronikus hangszerek gyártásában 40 éve vezető szerepet betöltő Roland finomhangolásnak köszönhetően, az M-200 rendkívül széles frekvenciatartományt képes megszólaltatni a részletgazdag és precíz hangzás érdekében, melyet a Japan Audio Society (JAS) által kiadott Hi-Res Audio tanúsítvány is alátámaszt.

Az M-200 tervezésénél a kimagasló kényelem és tartósság is kiemelten fontos szempont volt. A továbbfejlesztett széles fejpánt egy erős, mégis rugalmas vázzal rendelkezik, amely segíti a megfelelő súlyeloszlást és az órákon át tartó természetes kényelmet. Ezt kombinálva a prémium minőségű, nedvességálló PU bőr külsővel és levehető mágneses, memóriaszivacs-fülpárnákkal, az M-200 használata közben úgy érezheti, mintha fel sem vette volna.

A beállítható fejpánt egyaránt tökéletes az egy füllel történő monitorozáshoz és stúdiófelvételek készítéséhez, a nagy méretű kagylók pedig felületet biztosítanak az egyedi megjelenésnek. Választhat a színes nyomtatás, lézeres gravírozás és a különböző színű alumínium pajzsok között, hogy egy logóval vagy grafikával személyessé varázsolja az M-200 fejhallgatót.

A CliqFold konstrukciónak köszönhető az M-200 összecsukható és elhelyezhető a kisméretű, újratervezett tokban. Az M-200 Exoskeleton tokja még letisztultabb formájú, még több helyet kínál a tartozékoknak és karabinerrel rögzíthető egy táskához vagy hátizsákhoz, hogy mindig kéznél legyen.

A fejhallgató klasszikus Matte Black színben kapható és egy új, egyoldalas, szimmetrikus audiokábel is tartozéka. A fejhallgató zárt kialakítása önmagában is optimálisan izolálja a zajokat, de a szimmetrikus kábel csökkenti a jel/zaj viszonyt is, hogy még tisztább és teltebb hangzást lehessen elérni. Ebből adódóan az M-200 igazán megbízható társ lesz a zeneszerkesztéshez, felvételkészítéshez és zeneszerzéshez egyaránt. Rendelkezik továbbá egy csúcsminőségű mikrofonnal ellátott, egygombos SpeakEasy kábellel is a telefonhívásokhoz, ha az adott helyzet megkívánja.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …