Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Ecler / ISE 2020 – ECLER LABI1 IRÁNYÍTOTT HANGFALRENDSZER

ISE 2020 – ECLER LABI1 IRÁNYÍTOTT HANGFALRENDSZER

Az Ecler elhatározta, hogy 2020-ban megmutatja, hogy a felső kategóriás hangfal piacon is van keresnivalója. Nem mintha több, mint 50 éves története alatt nem gyártott volna több fantasztikusan jól sikerült hangfal típust a katalán cég, de az idei év első újdonsága, egy kifejezetten izgalmas terméknek ígérkezik.

A LABI1-C100i egy szélessávú, 1m hosszúságú oszlopsugárzó, amelynek működési elve a Line Array technológiával áll rokoni viszonyban. 12db 3”-os szélessávú FAITAL PRO gyártmányú hangszórót tartalmaz, terhelhetősége 300W (AES), 98dB max SPL @ 1m hangnyomásra képes. Kül-, és beltéri alkalmazásra egyaránt használható. Igény esetén mélysugárzóval kiegészítve rendszerben, passzív alacsony impedanciás vagy 100V trafóval szerelt változatban egyedi alap RAL színekben (fehér, szürke…) is rendelhető.

A hasonló felépítésű konkurens termékekhez képest:

  • A doboz nem rétegelt fa anyagból, hanem tömör nyírfából készült.
  • A festése nem vizes bázisú, hanem extra védelmet nyújtó polyurea festés.
  • A fém szerelvények nem alumíniumból, hanem acélból készülnek.
  • A C100i hangoszlop kiegészítései a LABI1-SB18p aktív és LABI1-SB18 passzív mélysugárzók.

Mindkét láda változat egy-egy 18” mélysugárzót tartalmaz, amelyek 38-250Hz között dolgoznak és 132 dB max SPL hangnyomásra képesek. A passzív változat 500W (AES) teljesítményt ad le, az aktív verziót egy 2400 Wattos D-osztályú végfok hajtja meg, amelyből a mély frekvenciára 1200W jut és a maradék 2x600W(4 Ohm), 2 vagy akár 4db LABI1-C100i oszlopsugárzót képes erősíteni. Az aktív változat beépített DSP-je 18 gyári preset beállítással rendelkezik a különböző rendszer konfigurációkhoz. A beállításokról informatív LCD kijelző nyújt információt.

Változatos felhasználási módozatok

A rendszer legnagyobb fegyverténye a felhasználható rendszer konfigurációk széles tárháza.

  • Használhatjuk a LABI1-C-100i oszlopokat önmagukban, külső erősítővel meghajtva kül-, és beltéri telepítésekben egyaránt.
  • Használhatjuk az oszlopokat 1 vagy 2 db passzív mélysugárzóval, rendszerként.
  • Amennyiben a LABI1-SB18p aktív mélysugárzót választjuk mélyfrekvenciás kiegészítésként, a beépített erősítővel 2 oszlopot meghajtva 2.1-es rendszerként.
  • vagy 2db aktív szubbal kiegészítve 2+2-es sub-sat konfigurációként.
  • Amennyiben 2x2m hosszú oszlopsugárzóra van szükségünk a magas szekcióban, azokat meghajthatjuk akár 1db aktív mélysugárzóról is.
  • vagy akár több mélysugárzó és oszlop felhasználásával extrém nagy méretű hangoszlop rendszereket is építhetünk.

A LABI1 sorozathoz rengeteg, a különböző konfigurációkat segítő kiegészítőt vásárolhatunk. Függesztő keretet, stackelő vasalatot, fali szerelvényt, kerekeket, huzatokat, horizontális földre döntő keretet (monitor üzemmód).

A termék tavasztól lesz elérhető.

forrás: eqaudio

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …