Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Íme az új WeDJ app és a DDJ-WeGO4!

Íme az új WeDJ app és a DDJ-WeGO4!

wedj-main

A Pioneer DJ bemutatta legújabb iPad applikációját a BPM | PRO 2016. kiállításon, aminek a neve WeDJ. Ez egy olyan DJ app ami kifejezetten iPad-re készült és két dekk vezérlésére alkalmas, valamint nagyon jól személyreszabható felülettel is rendelkezik és egyszerre láthatjuk a zenéink waveform-ját, alatta pedig a Jog-tárcsákat. Kitűnően vezérelhetjük saját kezünkkel, vagy az épp frissen megjelent DDJ-WeGO4 DJ kontrollert és ezt a lenti videóban meg is nézhetjük közelebbről.

A Pioneer DJ WeDJ app megvásárolható mostantól az App Store-ból 2.99US$-os bevezető áron. További információt itt találtok róla, a Pioneer DJ weboldalán.

ddj-wego4-2

A sorban következő BPM | PRO 2016 show-n bemutatott Pioneer DJ termék nem más, mint a DDJ-WeGO4 kontroller.

Ez egy kétcsatornás DJ kontroller, iPad dokkolási lehetőséggel a tetején és “felettébb jól vezérli” a már fentebb bemutatott WeDJ iPad app-ot. Ez mellett nyugodtan csatlakoztathatjuk a laptopunkhoz is, hogy a Rekordbox szofterrel együtt használjuk.

Íme a hivatalos Pioneer videója:

A Pioneer DJ DDJ-WeGO4 2016 szeptemberétől lesz megtalálható a boltok polcain 316€-s áron. További információt itt találtok róla, a Pioneer DJ weboldalán.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?