Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Gyorsteszt: Reloop Terminal Mix-8

Gyorsteszt: Reloop Terminal Mix-8

_228148_reloop_ab1_1394201194A 4 deck kezelésére képes controller nem újdonság a Reloop­nál, ugyanakkor a Terminak mix 8 az első kifejezetten Serato­ra tervezett eszközük mely minden professzionális igényt kielégít. A terminal mix­ektől megszokott prémium, robosztus felépítés, a nagy méretű jog tárcsa megmaradt, azonban kapott 16 jó minőségű érintésérzékeny pad­ot, melyek nagyban hozzájárulnak az egyedi mixek elkészítéséhez.

A padok segítségével loop­olhatunk, cue pontokat menthetünk el, de sample módban akár dobpad, vagy sampler­ként is használhatjuk a serato beépített sampler­e segítségével. A legérdekesebb újítás itt a slice funkció, mely két bar hosszú loopokra osztja fel a track­et és a padok segítségével ugrálhatunk a beat­ek között, így akár élőben remixelhetjük a zenéinket.

Az effektek használatát nagyban elősegíti a csatornánként 3 végtelenített potméter, melyekkel a Serato stúdió minőségű iZotope effektjeit érhetjük el. A filter megkapta az RMX­80 nagy méretű, gumírozott potmétereit, ami már sokkal inkább kézre esik és elkülönül az EQ szekciótól mint az elődökön. A fader­ek felbontását ugyan növelték, a részletesebb szabályzás érdekében, de a csatornák nem rendelkeznek külön kivezérlésjelzővel, csak a masteren ellenőrizhetjük a jelszinteket.

Műszaki adatok:

Bemenetek:
1x line / phono (aszimmetrikus sztereo RCA) 1x mikrofon (6,3 mm jack)

Kimenetek:
2x Master (szimmetrikus 6,3 mm jack, aszimmetrikus sztereó RCA) 1x monitor kimenet (aszimmetrikus sztereo RCA)2x fejhallgató kimenet ( 3,5 mm, 6,3 mm jack)

Rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.6+
32 bit: Intel 2,0 GHz­es Core 2 Duo , 2 GB RAM 64 bit : Intel 2,4 GHz­es Core 2 Duo , 4 GB RAM

Windows 7: 32 bit: Intel 2,0 GHz­es Core 2 Duo , 2 GB RAM 64 bit : Intel 2,4 GHz­es Core 2 Duo , 4 GB RAM
AMD processzorokra nincs hivatalos támogatás!

Súly: 5,3 kg (nettó)
Doboz tartalma: Serato DJ szoftver , USB kábel, tápegység

. terminal mix 8 back

A két különböző méretű fejhallgatócsatlakozó b2b szettekhez ideális megoldás, illetve nagyon hasznos tud lenni, ha otthon felejtettük az átalakítónkat.
A beépített hangkártyának köszönhetően kapunk egy szimmetrikus és egy aszimmetrikus master és egy monitor kimenetet, valamint egy plusz line / phono és 6,3­as jack mikrofonbemenetet is, melynek a jelszintjét az előlapról tudunk szabályozni. Apróságnak tűnik, de nagyon hasznos lehetőség a ledek dimmelhetősége, amivel a háttérvilágítás erősségét tudjuk az adott fényviszonyokhoz állítani, hogy minden esetben jól láthatóak legyen a kezelőfelület.

Összességében egy nagy funkcionalitású, de jól átlátható professzionális kontroller­t kapunk, mely a kreatív felhasználást helyezi előtérbe.

Reloop Terminal Mix 8reloop_terminal_mix_8Webshop

Ezt is látnod kell!

Meglepetés kontorller új megjelenéssel: Pioneer DDJ-FLX6

Itt a Pioneer legújabb Dj Kontrollere DDJ-FLX6-os! Egy 4-csatornás Dj kontroller vadonatúj funkciókal határok nélkül! …

Vélemény, hozzászólás?