Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Fresherthans és a Reloop RP-8000

Fresherthans és a Reloop RP-8000

A Fresherthans a tavalyi DMC-n jelent meg, mint csapatversenyző. Nem új arcokról beszélünk, mivel a páros mindkét tagja régi motoros és többszörös bajnok.

DJ  Vekked:
Nemzetközileg elismert 5-szörös világbajnok DJ és producer. Stílusa ötvözi a new school és a true school DJ jellemzőit, folyamatosan határait feszegetve próbál újat alkotni. 2015-ben DMC Online World Champion lett, ezzel bejutott a DMC World Final-be, amit ugyancsak megnyert, ezáltal ő lett az első olyan DJ aki mindkét címet elnyerte ugyanabban az évben.
A nyertes szett túl van a 2 millió megtekintésen, ezáltal ez a legtöbbet megtekintett DJ performansz volt abban az évben.

DJ Brace:
Változatos karrierje 15 évvel ezelőtt kezdődött mint DJ, turntablist és producer. Sok díjat nyert az évek alatt, míg tavaly DMC Online World Champion lett.
A debütáló szóló albuma a Nostomania Juno díjat nyert (a kanadai Grammy) a Legjobb Instrumentális Album kategóriában 2009-ben.
Zenéi feltűnnek a Prison Break című sorozatban is, emellett sok neves előadóval dolgozott együtt. Pillanatnyilag Floridában él, és láthatóan nem unatkozik:

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?