Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / Fontos változások a vírushelyzetre való tekintettel!

Fontos változások a vírushelyzetre való tekintettel!

Kedves ügyfeleink, partnereink, látogatóink!

A kialakult vírushelyzet terjedésének lassítása, valamint munkatársaink védelme miatt 2020. március 17-től további rendelkezésig az alábbi változtatásokat eszközöljük cégünk működésében:

  • Bevezetjük a zárt ajtós működést, amely azt jelenti, hogy bemutatótermünkbe korlátozzuk ügyfeleink belépését, ezzel is védve látogatóinkat és magunkat is.
  • Minden rendelést online bonyolítunk le, oldalunkon hamarosan megjelenik a video-chat lehetőség, amellyel gyakorlatilag kiváltjuk a bolti bemutatást, így bárkinek lehetősége nyílik kollégánkkal bármilyen okos eszközök keresztül részletes tájékoztatást kapni.
  • a naponta 12 óráig beérkező rendelések összeállított csomagjai aznap kerülnek átadásra a futárszolgálatnak és indulnak ügyfeleink felé, és a pillanatnyilag érvényben levő rendelkezések szerint naponta 15:00 óráig leszünk online elérhetőek.
  • A futárszolgálatok továbbra is fennakadások nélkül tudják teljesíteni a kiszállításokat.
    Személyes átvételre csak nagyon indokolt esetben adunk lehetőséget, ügyeleti jelleggel az ajtón kívül történhet ilyen, előre egyeztetett rendelés esetén. Fertőtlenítési lehetőséget mindenki számára biztosítunk!Mindezeken felül változást jelentünk be a fizetési lehetőségeket illetőleg is:
  • az utánvétes fizetési lehetőséget átmenetileg szüneteltejük, tovább csökkentve a fertőzés pénzzel történő terjedésének lehetőségét.
  • A rendeléseket kizárólag online bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudják ügyfeleink kifizetni, a csomagjuk csak ezután kerül a futárnak átadásra.

Természetesen folyamatosan követjük a híreket és próbálunk mindenkit tájékoztatni a változásokról.

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszaállhat minden a megszokott rendszerre, addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk, ha lehet maradjatok otthon.

.

Üdvözlettel: A Zaj Studio csapata.

Ezt is látnod kell!

Csak kreatívan: Pioneer DJM-V10-LF

A Pioneer DJ bejelentette DJ keverő kínálatának legújabb tagját, a DJM-V10-LF-et. Ami a korábbi V10 …