Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Feltámad a VESTAX

Feltámad a VESTAX

mixer_002

Már régóta keringenek pletykák arról, hogy a nagy múlttal rendelkező cég, mely 2002-ben indult hanyatlásnak, majd 2014-ben csődeljárás alá került most újra fejlesztésbe kezdett. Az alapító, Hidesato Shiino nemrégiben kiadott egy sajtóközleményt arról, hogyan is szeretné a hamvaiból feltámasztani a vállalatot.

stp-vestax-founder-messageVárhatóan 2016 márciusában kezdik forgalmazni az új termékeket, melyeket csak közvetlenül a gyártótól lehet majd megvásárolni. Ez valószínűleg azért lesz így mert tőke- és gyártósorok hiányában a tömegtermelés nem lehetséges számukra, ugyanakkor nem is cél, mivel a 2002 előtti minőségbiztosítást szeretnék visszaállítani. Ezért havonta körülbelül csak 10 – 20 db kerül majd legyártásra az új eszközökből.

Első körben egy négy csatornás keverő látja meg a napvilágot az STP/Vestax márkanév alatt, amivel szemmel láthatóan igyekeznek visszatérni a gyökerekhez. Talán kicsit túlzásnak (vagy indokolatlannak) tűnhet 2016-ban a VU meter egy DJ keverőn, de a hardcore Vestax és vinyl fanok között biztosan megtalálja a piacát ( főleg ha lesz belőle rotary verzió is 🙂 ).

stpvx_mixer_20160208_for_web

Ezen túl többek között végfokok, lemezlejátszók, mikrofon előerősítők piacra dobását tervezik a későbbiekben.

STP Vestax

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?