Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Érkezhet az XDJ-RX MK2?

Érkezhet az XDJ-RX MK2?

Egy kis webes nézelődés után, arra jutottunk, hogy néhány bizonyíték arra utal, a Pioneer frissíteni akarja az all-in-one dj eszközét. Az XDJ-RX MK2 / XDJ-RX2 jövő hónapban megérkezhet vagy ez csak fantázia? Olvass tovább a tényekért és vond le a saját konzekvenciád.

AZ ALÁBBI CIKK MINEDNFÉLE BELSŐ INFORMÁCIÓ NÉLKÜL KÉSZÜLT, A PIONEER SEMMILYEN INFOT NEM HAGYOTT JÓVÁ.
A DJ-zés az utóbbi években visszatért az önálló eszközökhöz – a CD lejátszók és a lemezjátszók még mindig a “sztenderdek” a klub és a fesztivál szcénában. Szoval ha valakinek nincs otthon komplett felszerelése, annek egy tökéletes eszköz, hogy gyakorolhasson a nagyszinpados fellépéseire. Természetesen teljesen jó vészmegoldás azoknak, akik nem szívesen viszik veszélyesebb helyekre a nagy cuccukat.

Az XDJ-RX árcsökkenés
Augusztus elején az amerikai kereskedők frissítették néhány Pioneer DJ termék árát. Ezeken az árlistákon általában megjelennek az új termékek, kifutó termékek, és látszódnak rajta ha esetleg nagyobb árváltozás van. Itt figyeltünk fel arra, hogy az XDJ-RX kiskereskedelmi ára 1499 Dollárról 1399-re esett. Ezek az apró árváltozások arra engednek következtetni, hogy a gyártók megpróbálják kiszórni a maradék raktárkészletet.
Tiszta számok az XDJ szériára:
Az XDJ- Aero 2012 augusztusáben lett bejelentve, az XDJ-R1 2103-ban, az XDJ-RX pedig 2015-ben. Egy gyors fejszámolással az új XDJ-nek tavaly kellett volna megjelennie.

Valakinek sok ideje volt, és eljátszadozott a Google Sheets-el

Mit is tudhat majd az új XDJ-RX?

A kép és a dizáj koncepciót Joey Santos készítette (Digital DJ Tips)

Ebben a koncepcióban az eredeti szolgáltaásokon felül kapna érintőkijelzőt, mint az újabb CDJ-k/XDJ-k, jobb fader-eket és DVS támogatást, jobb linkelhetőséget és lossless audiofájl támogatást, és talán másképp is fogja a Pioneer nevezni a szériát.

Forrás: DjTechTools

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?