Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / DJ Expo 2016 – Numark PT01 Scratch Portable lemezjátszó!

DJ Expo 2016 – Numark PT01 Scratch Portable lemezjátszó!

A Numark cég bemutatta a PT01 Scratch névre hallgató új, hordozható lemezjátszóját a DJ Expo 2016 kiállításon. A PT01 Scratch egy kompakt méretű lemezjátszó, amit felszereltek egy Scratch Switch effekt kapcsolóval, ami úgy néz ki, mint egy crossfader.PT01Scratch_angle_10x8_media

Beépített akkumulátora és hangszórója is van, hogy önállóan tudjon működni, valamint található még rajta egy fejhallgató, egy pár RCA és egy USB kimenet is, így egyszerűen digitalizálhatjuk is róla a lemezeinket számítógépünkre. A lemezjátszó borítását illetően a gyártó nagyon jól alakította ki a dolgot, mert maga a masszív burkolata a lemezjátszó háza is egyben.

PT01Scratch_ortho_10x8_media

A PT01 Scratch a sorban a következő egyede a Numark PT01 szériának, amiket már többször is felfedezhettetek különböző netes videókban és a Vestax Handi Trax-el együtt egy igazi “cult”, trendi eszközzé nőtte már ki magát.

Álltalában ezek a lemezjátszók olyan crossféderrel vannak szerelve, mint a Raiden Fader, vagy a Frisk Fader, de az új PT01 Scratch arra törekszik, hogy eltörölje ezt a saját beépített Scratch Switchjével.

2016 nyarától lesz elérhető a boltok polcain 129 dolláros áron. Bővebb információért látogassatok el a Numark weboldalára.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?