Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Denon / Denon újdonságok a NAMM 2020-on

Denon újdonságok a NAMM 2020-on

Az idei NAMM kiállításon a Denon DJ bemutatta legújabb DJ termékeit, az SC6000 és SC6000M Prime médialejátszót, valamint az X1850 keverőt. Az SC6000 és az SC6000M Prime médialejátszók 10,1 hüvelykes érintőképernyővel, HDD drive-al, wifi streamingtel és 8,5 hüvelykes jogtárcsával rendelkeznek. A X1850 keverő ami masszív fém tokozást új technológiai fejlesztéseket kínál.

SC6000 és SC6000M Prime

A Denon DJ SC6000 és SC6000M Prime médialejátszói HD felbontású 10.1″-os érintőképernyőt kaptak. Ez megkönnyíti a fájlok rendezését és keresését a DJ-k számára. A kijelzőkön szűrőkkel és az egyszerűsített navigációval gyorsabban megtalálhatóak a következő műsorszámok. A képernyőn megjelenő billentyűzet óriási segítséget nyújt és időmegtakarítást jelent a dalok sorba rendezésekor. A médialejátszók az Engine OS-t futtatják, amely olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például a on-the-fly zenefájlok elemzése. Mindezeken felül az új érintőképernyő a Serato DJ Pro vezérlő módban további lehetőségeket kínál a DJ-k számára.

A kor szellemének és elvárásainak megfelelően nem hagyták ki a médialejátszókból a WIFI kapcsolatot és ezáltal a különböző zenei streaming oldal (TIDAL, SoundCloud, Beatport és Beatsource) elérését biztosítják a lemezlovasoknak.

Az SC6000 Prime egy 8,5 hüvelykes nagyméretű jogtárcsát kapott érintés érzékeny felülettel valamint HD felbontású kijelzővel a közepén. Az SC600M egy lépéssel tovább megy, egy öntött alumínium 8,5 hüvelykes tárcsával szerelték, mely motoros meghajtást is kapott.

X1850 Prime

A Denon DJ középpontja, az X1850 Prime egy teljesen fémből épített négycsatornás keverő, multi-kiosztható digitális és analóg csatlakozásokkal,ezzel biztosítva a széleskörű DJ felhasználási lehetőséget. A három sávos EQ, az FX touch strip, dedikált Filter / Sweep és az új FX Quantise vezérlés lehetővé teszi, hogy a DJ-k izgalmas színezetet tudjanak adni a játékuknak. A dupla USB bemenet és két dedikált mikrofoncsatorna hozzájárul az alapvető DJ munkához.

Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs információ.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …