Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Denon / Denon újdonságok a NAMM 2020-on

Denon újdonságok a NAMM 2020-on

Az idei NAMM kiállításon a Denon DJ bemutatta legújabb DJ termékeit, az SC6000 és SC6000M Prime médialejátszót, valamint az X1850 keverőt. Az SC6000 és az SC6000M Prime médialejátszók 10,1 hüvelykes érintőképernyővel, HDD drive-al, wifi streamingtel és 8,5 hüvelykes jogtárcsával rendelkeznek. A X1850 keverő ami masszív fém tokozást új technológiai fejlesztéseket kínál.

SC6000 és SC6000M Prime

A Denon DJ SC6000 és SC6000M Prime médialejátszói HD felbontású 10.1″-os érintőképernyőt kaptak. Ez megkönnyíti a fájlok rendezését és keresését a DJ-k számára. A kijelzőkön szűrőkkel és az egyszerűsített navigációval gyorsabban megtalálhatóak a következő műsorszámok. A képernyőn megjelenő billentyűzet óriási segítséget nyújt és időmegtakarítást jelent a dalok sorba rendezésekor. A médialejátszók az Engine OS-t futtatják, amely olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például a on-the-fly zenefájlok elemzése. Mindezeken felül az új érintőképernyő a Serato DJ Pro vezérlő módban további lehetőségeket kínál a DJ-k számára.

A kor szellemének és elvárásainak megfelelően nem hagyták ki a médialejátszókból a WIFI kapcsolatot és ezáltal a különböző zenei streaming oldal (TIDAL, SoundCloud, Beatport és Beatsource) elérését biztosítják a lemezlovasoknak.

Az SC6000 Prime egy 8,5 hüvelykes nagyméretű jogtárcsát kapott érintés érzékeny felülettel valamint HD felbontású kijelzővel a közepén. Az SC600M egy lépéssel tovább megy, egy öntött alumínium 8,5 hüvelykes tárcsával szerelték, mely motoros meghajtást is kapott.

X1850 Prime

A Denon DJ középpontja, az X1850 Prime egy teljesen fémből épített négycsatornás keverő, multi-kiosztható digitális és analóg csatlakozásokkal,ezzel biztosítva a széleskörű DJ felhasználási lehetőséget. A három sávos EQ, az FX touch strip, dedikált Filter / Sweep és az új FX Quantise vezérlés lehetővé teszi, hogy a DJ-k izgalmas színezetet tudjanak adni a játékuknak. A dupla USB bemenet és két dedikált mikrofoncsatorna hozzájárul az alapvető DJ munkához.

Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs információ.

 

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …