Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Denon / Denon Prime 4, standalone ami mindent vihet?!

Denon Prime 4, standalone ami mindent vihet?!

Újabb, friss képek és információk kerültek napvilágra a Denon új standalone DJ kontrolleréről (Prime 4).  Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, és néhány fotó is kiszivárgott.
Amennyiben hihetünk a most napvilágot látott képeknek, akkor azok alapján a konkurens nagy gyártónak van mitől tartania. Valamint a fejlesztések terén lesz miről gondolkodnia.
Az jelenleg rendelkezésre álló forrásadatok alapján, adott egy 4 csatornás standalone DJ kontroller, ami valóban kielégít minden igényt…IS!
Megjelenése és kivitelezése jól átgondolt és logikus.  Valamint ide kapcsolódik a 10″-os, dönthető érintős kijelző és hozzá a 6″-os jogtárcsákba épített másodlagos kijelzők.


Csatlakoztathatóságát tekintve is azt kell mondani, hogy nem spórólt a Denon. A timecode rendszernek megfelelő kapcsolható PHONO/LINE RCA csatlakozásoktól kezdve a több USB (3.0!) aljzaton át helyet kapott egy RJ45 Ethernet link, 2db XLR combo mikrofon csatlakozás és XLR MASTER+BOOTH kimeneti aljzat is.
Kapott egy ZONE jelölésű XLR kimenetet is a Prime 4. Ez lehetővé teszi, hogy egy külön lejátszási listáról külön zenét játszhassunk, amely különbözik a MASTER és a BOOTH kimenetétől.

A legtetszetősebb fejlesztés azonban mégiscsak a 2,5″-os Sata adathordozó integrálási lehetősége! Mehet bele SSD vagy HDD és nem szükséges külön bajlódni vele pendrive-okkal (persze kezelőfelületen maradt erre a célra is USB aljzat). A fejlesztők arra is gondoltak, hogy ha már ilyen tuljadonságokkal látták el akkor a könnyebb adatkeresés érdekében lehetőség legyen külső billentyűzet használatára.

 

Az is ígéretesen hangzik, hogy a Denon Prime 4 kezeli  az  iTunes, a Native Instruments Traktor Pro, a rekordbox és a Serato DJ Pro playlistjeit (mappa, CUE és LOOP információkkal egyetemben).

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …