Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / CUBASE 10 megjelent

CUBASE 10 megjelent

Egy év elteltével a Cubase egy új, nagy kiadással tér vissza. Ez magába foglalja mind a három csomagot (külön termékek): Pro, Artist és Elements. A Cubase 10 bámulatosan sok új funkciót és fejlesztést kínál hang- és MIDI-eszközökhöz, komponáláshoz, rögzítéshez, szerkesztéshez és keveréshez stúdió minőségben.

 

 

A különféle letölthető frissítések és upgrade-ek, crossgade-ek és oktatási verziók kizárólag a Steinberg Online Shop és a Steinberg weboldalán érhetők el.

Azok az felhasználók, akik 2018 október 15. után aktiválják a Cubase 9.5 kiadásait és a korábbi verziókat, jogosultak az ingyenes, letölthető Grace Period frissítésre, a legfrissebb verzióra.

Röviden, hogy mik az újdonságok:

VariAudio 3: [Pro] MixConsole [Pro] Audio Alignment  [Pro] Új csatornacsík [Pro / Art/ Elements] Könnyű side-chaining  [Pro / előadó] A Groove Agent SE 5 [Pro / előadó / Elements] 5 GB minőségi hang és loop, hat kiemelkedő gyártótól. [Pro / előadó / Elements] AAF támogatás  [Pro] Distroyer  [Pro / előadó] Vintage Verbs for REVerence [Pro] Latency Monitor  [Pro / előadó / Elements] Teljes támogatás a nagy felbontású kijelzésekhez a jelenlegi MacOS alatt (korlátozott támogatás a Windows 10 rendszerhez). [Pro / előadó / Elements] Media rack effectek [Pro / előadó / Elements] MPE támogatás [Pro / előadó] Jobb képszerkesztés a videofilm gyártáshoz. [Pro] Steinberg Virtual Reality [Pro] ARA támogatás:  [Pro]

Forrás: Steinberg.net

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …