Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Hangfalak / Bemutatkozik az új Pioneer XPRS PA család!

Bemutatkozik az új Pioneer XPRS PA család!

pioneer_xprs12_photo_frontA Pioneer bejelentette az új kompakt, hordozható és hangzatosan XPRS névre keresztelt aktív hangfalcsaládját. Az új széria remekül ötvözi a Pioneer Pro Audio által megszokott minőséget a D-osztályú Powersoft erősítővel (2400 W peak), ráadásul ezt felszerelték egy ún. Power Factor Correction-nel (PFC) mely lényegében csökkenti a fogyasztást miközben megbízható és stabil ‘plug-n-play’ megoldást kínál bármilyen környezetben.

Az XPRS széria 3 tagot számlál majd: az XPRS 15 és XPRS 12 2 utas szélessávú hangsugárzók, míg az XPRS 215S egy duális 15″-os szubláda. Közös tulajdonságuk, hogy mind a három 15mm-es nyírfa funérból készült, mely minden zenei stílusban a dinamikus hangzást hivatott biztosítani.

xprs_pic_02Az XPRS 15/12-ben egy darab 15/12″-es mélysugárzó valamint egy 1.75″-es magassugárzó dolgozik, valamint mind a kettőben alkalmazták az ún. ‘AFAST technológiát‘, mely szintén a tiszta hangzást garantálja. A felhasználási környezettől függően a hangfalak személyre szabhatóak a 4 EQ preset segítségével. (Flat, Bass+, Speech, Wedge) Mind a két hangszóró kombinálható a XPRS 215S szubládával mely a duális 15″-es neodímium sugárzókkal tökéletesen kiegészíti a mélytartományt.

A topládák hátulján két input csatorna található (2 db szimmetrikus XLR/TRS kombó, 1 db asszimetrikus RCA csatlakozás) melyekre egyszerűen csatlakoztathatunk mikrofont és külső eszközöket is egyaránt. (pl. hordozható audio lejátszó, tablet, telefon) Mindegyik bemenet külön-külön állítható a dedikált master control-al.

pioneer_xprs215s_photo_front

Kialakításának köszönhetően mind az XPRS 15, mind pedig a 12 használható lábmonitorként, állványra helyezve színpadi felhasználásra (7°-ig billenthető) így tehát az XPRS szériával mindenki megtalálhatja a számítását az egyszerű konferenciai hangosítástól kezdve a klub felhasználásig!

xprs_pic_04

Még több képért böngésszétek az alábbi galériát, több infóért pedig látogassatok ide: pioneerproaudio.com

Következő Előző

pioneer_xprs12_photo_front

pioneer_xprs12_photo_rear

pioneer_xprs12_photo_side

pioneer_xprs12_photo_wedge

pioneer_xprs215s_photo_front

pioneer_xprs215s_photo_angle

pioneer_xprs215s_photo_rear

Következő Előző

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?