Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / BlackMagic / Bemutatkozik az ATEM Mini Pro ISO

Bemutatkozik az ATEM Mini Pro ISO

A BlackMagic Design ATEM Mini streaming videómixer termékcsaládot többkamerás élő streaming műsorok közvetítésére tervezték. Egyaránt megállja a helyét Youtube, Twitch vagy FaceBook Live közvetítésben csakúgy, mint az üzleti vagy oktatás világában, együttműködve a már jól ismert Skype, Zoom vagy Microsoft Team alkalmazásokkal. A termékcsalád tagjaira általánosan jellemző a könnyű kezelhetőség és hordozhatóság. A négy szabványos hdmi bemenetre csatlakoztatott források (kamerák, notebook, digitális kijátszó eszközök stb.) között könnyedén válthatunk a kiváló minőségű gumigombokkal.

Számtalan, gyors beállítási lehetőségek is elérhetőek a kezelőfelületen, mint vágási effekt, effekthossz vagy akár kép a képben funkciók. A két kimenete közül az egyik egy szabványos hdmi csatlakozófelület, ami leginkább monitor csatlakozására a legalkalmasabb vagy külső rögzítő használatára, míg a másik USB-C felület pedig kifejezetten a videókonferenciás alkalmazásokhoz kiváló, mivel ezen keresztül az eszköz a számítógépen egy webkameraként jelenik meg. Az eszközön található még két független 3.5 sztereó jack analóg audió bemenet is, külső hangforrások vagy mikrofonok illesztésére.

A termékcsalád három tagjának tulajdonságai leginkább abban térnek el, hogy a középső ATEM Mini Pro és a nagyobb ATEM Mini Pro ISO az USB-C felületén lehetőséget ad külső meghajtóra való rögzítésre, ill. a videó kimeneten nem csak a program képét láthatjuk, hanem egyenként válthatunk a bemenetek vagy a multiview nézet között. Ezekhez a funkciókhoz direkt gombok is társulnak a kezelőfelületen.

A legnagyobb testvér az ATEM Mini Pro ISO mindezeken túl biztosítani tud 5 független H.265 stream egyidejű rögzítését is, melyet ISO formátumban rögzít, ami tartalmazza a szinkronizált timecode-okat és egyéb metaadatokat is.

 

forrás: dingle.hu

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …