Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / Bemutatkozik a KRK Audio Tools alkalmazása

Bemutatkozik a KRK Audio Tools alkalmazása

A KRK Systems, bemutatta új Audio Tools App-ját, ami elérhető iOS és Android rendszeren egyránt. Az applikáció öt nagyon hasznos részre tagolódik, melyek bármilyen monitor beállítására alkalmas.  

 

Tartalmaz egy EQ beállítási eszközt, egy Spectrum Real Time Analyzer (RTA), szintmérőt, késleltetést és polaritás elemzőket, valamint egy Monitor Align eszközt, amely segít a felhasználóknak a hangfal helyzetének pontosabb beállításában. Az alkalmazáson belül egy hanggenerátor biztosítja a felhasználó számára a méréshez szükséges jelet.


Az alkalmazás öt eszköze bármely monitorral használható. Ez magában foglalja a szintmérőt is, amely segít a monitor kalibrálásában annak biztosítására, hogy az összes monitor azonos dB szinten legyen. Valamint a késleltetési elemzés funkció, amely segít kiszámítani az időt az egyes monitoroktól a felhasználó füléhez. Van még benne Polaritás elemzésére alkalmas funkció is. Ez a monitorok megfelelő kábelezésének ellenőrzésére, a basszusveszteség és a helytelen sztereó képalkotás reprodukálásának minimalizálására is használható.

A KRK applikációja elérhető az APP STORE-ban és a GOOGLE PLAYben.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …