Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Beatport feat. Loopmasters

Beatport feat. Loopmasters

A Beatport és a Loopmasters most már hivatalosan is közös útra lépnek. Ez magában foglalja a weboldalak integrációját is.

A Beatportot nem kell bemutatni, végtére a platform évek óta a legismertebb online zenebolt a DJ-k és a producer számára. A számok értékesítésének alaptevékenysége mellett a Beatport az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordított a ‘Beatport Sounds’-nak ahol a DJ-k számára egyedi hangokat és loopokat árusít a szettekhez.

Az üzlet ezt a részét most kiszervezik a Loopmasters-nek, a loopok, hangminták egyik vezető portáljának. Ezen kívül a Beatport a brit társaságba is befektetett. Ennek oka, hogy kifizetődőbb egy  nagyon tapasztalt szakértőt, a Loopmasters-t integrálni saját honlapjára. Az integráció várhatóan egy éven belül megtörténik, és végül az ügyfelek képesek lesznek böngészni a Beatport weboldalon és vásárolni tőlük. A „Loopcloud” előfizetési szolgáltatásnak szintén helyet adnak a weboldalukon. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a DAW-okban a megfelelő hangnemű és sebességű minták közül válogathassanak.

A Beatport és a Loopmasters nincs egyedül az újonnan létrejött kollaborációval, 2018 elején a Native Instruments elindította saját hangpiacterét a sounds.com segítségével.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …