Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / BEAT MAKER – Az online ütemkészítő.

BEAT MAKER – Az online ütemkészítő.

Beat-Maker-Web

A Splice, egy felhő alapú rendszer, kifejezetten zeneszerkesztéshez, közös projektek készítéséhez és megosztáshoz. Egy teljesen új fajta vállalkozás, ami a DJ-ket és a producereket tömöríti össze egy nagy közösségbe.

Ez az online ütemkészítő, aminek a neve: BEAT MAKER, egy igazán jó dolog azok számára, akik még csak most ismerkednek a zenekészítéssel, és ami biztos, hogy ez csak egy kis hányadát teszi ki az óriási SPLICE világnak.

20131008222052_splice_logo2xA BEAT MAKER online felületén egyszerűen használhatsz több fajta, sorba rendezett és közismert dob fajtát, a Splice Sound részéről. Olyan híres előadók által összeállított hangmintákból készítheted el a sajátodat, mint KSHMR, Lex Luger, Pegboard Nerds és KRNE. A használat pofon egyszerű, szimplán kapcsolgasd ki-be a színes négyszögeket, hogy változtass az ütemükön, vagy cserélgesd a hangszereket. Ezek után már csak egy dolgod van, oszd meg a világgal amit készítettél.

A BEAT MAKER egy teljesen ingyenes felület, és még SPLICE regisztráció sem kell hozzá.

Próbáld ki magad és kattanj rá a SPLICE cuccaira. Ohh, és majdnem elfelejtettem, a SPLICE-os csapat ígérete is figyelemre méltó, mert most a megosztott műveiddel még nyerhetsz is. Nem rossz!!!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?