Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Audio-Technica / Babyface Pro podcast csomag

Babyface Pro podcast csomag

A német RME olyan podcast csomagot ad ki ami igazán megszólal!

Az új Babyface Pro / Audio-Technica Podcast Bundle hamarosan elérhetővé válik és a későbbiekben több más konfigurációban is meg fog jenenni az RME hangkártyája.  A Babyface Pro audió interfészének valamint a TotalMix FX keverő szoftverének és az Audio-Technica BP40 kondenzátor mikrofonnak kombinálásával olyan szettet sikerült összehozni, mely kifogástalan minőségű podcsatok készítésére ad lehetőséget.

Az RME Babyface Pro egy „referencia minőségű” interfész, amely több be / kimenettel rendelkezik, lehetővé téve a podcast-beállítások bármely kombinációját. Rendelkezik két professzionális mikrofon előerősítővel és két külön kimenettel magas és alacsony impedanciás fejhallgatók számára. A TotalMix FX kezelőszoftver elég nagy tudású sok hasznos funkcióval rendelkezik, képes pár egszerű effektet valós időben produkálni az előadó munkájának könnyítésére. Ezek EQ, zenegtő és késleltető. Mint minden RME interfész esetében, a Babyface Pro-nál is ingyenes a TotalMix FX távoli iPad alkalmazása. Ez lehetővé teszi a podcasterek számára, hogy a vendégek és a hallgatók felé külön ellenőrizhető legyen minden tartalom, nem hallanak további sávokat, mikrofont vagy  egyébb eszközöket. A felhasználók egyidejűleg több szoftveralkalmazást is bekeverhetnek a podcastba (zene, efektek, hangminták).

A csomagban található Audio-Technica BP40 kondenzátor mikrofonjának bevonásával a szett nem okozhat senkinek csalódást. Az BP40 broadcast alkalmazásokhoz optimalizált így világos és érthető reprodukciót biztosít. Ideális bármilyen műsorszóró alkalmazáshoz. Az optimalizált kapszula elhelyezés még távolról is megtartja a “parancsnoki” vokál jelenlétét, miközben a többlépcsős szélvédő kiváló belső pop szűrést biztosít. A BP40 tartalmaz egy kapcsolható 100 Hz-es HPF szűrőt is, amely még nagyobb pop védelmet nyújt.

Ezt is látnod kell!

Csak kreatívan: Pioneer DJM-V10-LF

A Pioneer DJ bejelentette DJ keverő kínálatának legújabb tagját, a DJM-V10-LF-et. Ami a korábbi V10 …