Legfrissebb tartalom
Főoldal / Beamz / Az eső sem árt neki

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. Eddig azonban minden modell csak beltéri használatra volt alkalmas, és feltételesen az AC-100 esővédővel együtt kültéren is használható. A BeamZ BBP54-el ennek most vége.

100% vezeték nélküli, bármilyen időjárásban 

A BeamZ Professional BBP54 egy kompakt akkumulátoros par, amely ideális akcentus- és fali világításhoz. A BBP54 IP65 besorolású, így kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Záporeső? Nem probléma! 4 x szuperfényes 12W-os RGBAW UV LED-del és cserélhető akkumulátorral van felszerelve, amely teljesen feltöltve akár 15 órán át is működhet, a színtől és az intenzitástól függően. Az RGBWA-UV színkeverés lehetővé teszi, hogy több millió színt hozzon létre saját maga. Az állítható talapzat különböző szögekben rögzíthető a par szögletes pozícionálásához.

Könnyen használható

A BBP54 különböző módon vezérelhető. Programozható akár önállóan az O-LED kijelzőn, akár IR-távirányítóval vagy vezeték nélkül, W-DMX segítségével. W-DMX funkcióval a készülékek könnyen vezérelhetők együtt vagy külön-külön.

Innovatív

Az új, cserélhető akkumulátor-rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az opcionális tartalék akkumulátorokat közvetlenül a tokban töltsék fel a következő eseményre, miközben a másik akkumulátor használatban van. Az opcionális extra / tartalék akkumulátorok (BBP54 ACCU) külön is megvásárolhatóak lesznek.

VÁRHATÓAN A NYÁR VÉGÉN LESZ ELÉRHETŐ.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …