Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / HK Audio / Az „apró óriás”: HK LUCAS NANO 608i

Az „apró óriás”: HK LUCAS NANO 608i

hk_audio_lucas_nano_608i_setupKitűnő hangzás, könnyű és gyors kezelhetőség, kompakt kiszerelésben. Ezt ígéri a HK a LUCAS NANO 600-as széria új családtagjáról. A LUCAS NANO 608i az első olyan kompakt PA rendszer, amely integráltan lehetővé teszi az iPad általi, vezeték nélküli vezérlést. A rendszer az ezekben a pillanatokban zajló NAMM keretein belül kerül bemutatásra.

A LUCAS NANO 608i mélysugárzójába épített digitális, nyolc csatornás keverőjét kétféleképp kezelhetjük: vagy közvetlenül a fizikai keverőn állítgathatjuk a potmétereket, vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, egy ingyenes iPad applikáció által.

A jeleket könnyen alakíthatjuk a „húzható” EQ-kkal, kompresszorokkal és reverb programokkal. A beállításokhoz egyrészt hozzáférhetünk egy kifinomultabb „Profi Módban” (Expert Mode) vagy egy egyszerűsített „Könnyű Módban” (Easy Mode). A beállításokat ezek után tárolhatjuk is.

 

hk_audio_lucas_nano_608i_

A mindössze 16,3 kg-os rendszer sokrétű felhasználásra ideálisnak tekinthető, a roppantul rugalmas PA rendszer mono-toronyként, klasszikus sztereó- és „twin-stereo” (dupla mélysugárzóval) felállásban is telepíthető. Vezeték nélküli kezelhetőségének és Bluetooth technológiájának köszönhetően remek választás solo zenészeknek, fellépőknek vagy kisebb bandáknak, akik ilyetén maguk tudnak állítani a PA rendszer hangzásán bárhonnan a színpadról, egy iPad segítségével, melyet akár egy mikrofonállványra is felerősíthetnek. A rendszer alkalmas lehet e mellett elektromos dob szettek monitorozására, kisebb klubok hangosítására, kisebb, utazó fellépők hangosítására, akár otthoni használatra, stb. A felhasználási módoknak csak a helyszín és a kreativitás szabhat határt.

 

LucasNanoRemote_Mixerpage_iPad

„A LUCAS NANO 608i a hardver és a szoftver tökéletes harmóniája. Az iPad applikáció bármilyen előadó számára értékes és intuitív. Az, hogy valaki saját mixén és hangzásán akkor és úgy állít, amikor és ahogy jónak látja forradalmasítani fogja a világ minden színpadát” mondta Rüdiger Forse, a HK Audio Senior Product Manager-e.

„Ráadásul a 608i kis méretének és súlyának ellenére meglepő hangnyomást tud produkálni. Az olyan úttörő technológiáknak köszönhetően, mint az MTC (Multicell Transformer) és az ARB (Anti-Resonance Bracing), ez az apró óriás gazdag, testes mélyeket és kitűnő magasakat produkál, ami azt jelenti, hogy a LUCAS NANO 608i könnyedén betölt akár nagyobb helységeket is. Kétség kívül megérkezett a crossover PA-k új generációja.”

 

Linkek:

A HK Audio honlapja

A HK LUCAS NANO 608i prospektusa itt tekinthető meg

Az MTC és ARB technológiákról a HK LUCAS NANO 600-as szériánál olvashat bővebben

Ezt is látnod kell!

JBL EON ONE Compact – Új kompakt akkumulátoros PA rendszer

A világ egyik legsikeresebb és leghíresebb hordozható szériája, a JBL EON vadonatúj taggal bővül!   …

Vélemény, hozzászólás?