Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Akai / Az Akai Pro is készül valamivel

Az Akai Pro is készül valamivel

Nem csak a Denon DJ készül valami új, fényes dologgal, az inMusic istálló másik versenyzője az Akai Pro is nyilvánosságra hozott egy teaser videót, ahol a zeneipar nagy nevei lelkesednek és ámulnak valami körül, ami nem látszik a felvételen.

Újra hozzá kell tennem, nem vagyok nagy játékos, szóval nem fogok úgy tenni, mintha a jövőbe látnék és képes lennék tökéletes pontosággal megjósolni azt. Az az igazság, hogy akárcsak korábban a Denon DJ esetében, a sajtó más képviselőivel együtt közleményekkel és képekkel dolgozom. Úgyhogy bár nincsenek pontos információim, a videón látható reakciókból és az előttem lévő tudnivalókból ítélve biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok.

Ahogy én látom a videóból nem sok részlet gyűjthető össze – ez egy egyszerű hangulatfokozó. De ha szeretnétek egy jót nevetni, képzeljétek el, hogy egy új kávégépről vagy egy energiaital automatáról beszélgetnek. Jó eséllyel mindkettő hasznosabb a producereknek, mint a most használatban lévő eszközeik nagyrésze. A személyes kedvencem amúgy az a jelenet, ahol első alkalommal találkoznak a vadonatúj és szuperfantasztikus Akai Airhorn Pro-val.

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?