Legfrissebb tartalom

Aphex Twin és Novation közös “gyermeke” : AFX Station

A Novation minap hivatalosan is bemutatta az AFX Station-t, a Bass Station II monoszinti korlátozott kiadású változatát, amelyet az Aphex Twin (Richard D James) elektronikus zenei legenda együttműködésében fejlesztettek ki.

A Novation AFX Station a tökéletes kombinációja a digitális vezérlésnek és az analóg szintézisnek. Minden funkcióját tartalmazza a Bass Station II-nek, beleértve a két oszcillátort, a multimode filtert, amp és filtermodulációkat, szekvenélást és az arpeggiatort. Gyárilag telepített v4.14-es firmware-rel érkezik, mely olyan új funkciókat kínál, mint például a fixed-duration envelope-ok, bővített szub-oszcillátor vezérlőket, valamint a rendkívül effektív AFX Mode-ot.

AFX Mode
Az AFX Mode-ot maga Aphex Twin tervezte, hogy nemes egyszerűséggel minden sound designere álma valósuljon meg egy továbbfejlesztett Bass Station II-vel. Az AFX Mode-ban minden billentyű egy új patch-é válhat, ami forradalmasítja a Bass Station II felhasználhatóságát.

Új köntös, Aphex Twin által
Az impozáns, gyűjtői kiadású borítás nem csak egy zseniális szintetizátort rejt a dobozban, hanem egy kötelező kelléket a gyűjteménybe az elektronikus zene, illetve az Aphex Twin rajongóknak. Az AFX Mode-dal egyszerűen aktiválhatjuk az új funkciókat!
A limitált kiadású diszdobozt Weirdcore tervezte, aki hosszú ideje dolgozik Aphex Twin mellett. A csomag kívül-belül egyedi műalkotásokat rejteget matt kivitelben, néhol fénylő elemekkel.

Vadonatúj Artist patchek
Az AFX Station 128 vadonat új synth patchet tartalmaz és hét új overlay bankot Noyze Lab-től, Perplex On-tól, Richard Devine-től, R Beny-től és Lightbath-tól, melyek Aphex Twin kreativitását tükrözik.
A Novation Components új Overlay szerkesztője lehetővé teszi az AFX Station funkcióinak kezelését az AFX Mode-ban.

A sound designerek álma
A Bass Station II erőteljes funkciói mellett az AFX Station forradalmasította a monosynth felhasználásának és programozhatóságának mivoltát. A sokrétűsége bármely elektronikus zenében tevékenykedő producer számára kecsegtető lehet.

A Novation AFX Station-t megtalálod a webshopunkban is.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …