Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / AKG / AKG CBL201/301 – Új határfelület mikrofonok konferenciákhoz!

AKG CBL201/301 – Új határfelület mikrofonok konferenciákhoz!

Dupla vagy tripla kapszulás, alacsony profilú elegáns mikrofonok, tökéletes kiegészítők egy AKG+AMX+BSS+Crown felépítésű nagyobb vagy közepes méretű konferenciateremhez vagy webes konferencia megoldásokhoz.

ISE 2019, Amszterdam – A Harman Professional Solutions a 2019-es ISE keretein belül mutatta be hivatalosan legújabb, AKG CBL Series névre hallgató határfelület mikrofonjait. A széria rögtön két különböző karakterisztikával debütál, hogy azonnal illeszkedjen többféle helyiséghez és alkalmazáshoz. Ezek a mikrofonok elsősorban konferenciatermek, oktatási helyiségek, illetve minden olyan professzionális alkalmazáshoz ajánlottak, ahol felső kategóriás hangzás a követelmény, legyen szó nagyobb konferenciáról vagy egyszerűbb webes meetingről.

Intuitív beszéd/némítás vezérlést tartalmaznak, esztétikus és elegáns a formatervezés, illetve minden csatlakozó csavaros kialakítású, így minden CBL szériás mikrofont rém egyszerű telepíteni, használni, azonnal vonzza a tekinteteket, és nem utolsósorban kiváló a hangjuk.
Mindkét modell világos, könnyen azonosítható körbefutatott LED visszajelzőt kapott, mellyel minden egyes résztvevő rögtön jelezheti a beszéd- vagy hallgatási szándékát. És nincs többé némítás gomb keresgetés – csak meg kell érinteni a mikrofontestet és máris szabad a beszéd, vagy azonnali a némítás.

„Az egyik legnagyobb kérés, ami a technológiai menedzsereinktől befutott, az egy minden-az-egyben asztali mikrofon volt nagyszerű hanggal, és ugyanakkor olvadjon be minden típusú konferenciatermi kialakításba.” – mondta Paul Krizan, a Harman Professional Solutions termékmenedzsere. „Ez pontosan az a mikrofon. Legendás AKG hangminőség és precízió ötvözete, karcsú, de ugyanakkor professzionális megjelenéssel, sőt, választási lehetőséggel az adott teremhez illeszkedően.”

Főbb tulajdonságok:
•    Különböző karakterisztikák: dupla vagy tripla kapszula
•    Alacsony profil: minimális zavar az asztalfelületen
•    Csavaros csatlakozók: installáció leegyszerűsítve
•    I/O érintésre: beszéd vagy némítás szimplán a mikrofon megérintésével
•    LED-es visszajelzés: tiszta vizuális információ beszéd vagy némítás állapotáról (piros/kék/zöld)
•    RF interferencia védelem: mobil és laptop interferencia elkerülése
•    Elegáns dizájn: bármely helyiséghez illik

Típusok:

CBL201 – dupla kapszulás, kardioid: 180°
CBL301 – tripla kapszulás, kardioid: 270°-360°

forrás: bertaudio.hu

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …