Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / A PreSonus két új Eris XT modellel rukkolt elő

A PreSonus két új Eris XT modellel rukkolt elő

A PreSonus kiadta az Eris XT aktív stúdió monitor hangszóróit melyek az eredeti Eris E sorozat örökösei és fokozottabb függőleges diszperziót kínálnak, mint a korábbi modellek.

A PreSonus Eris stúdió monitorok mind otthoni, mind professzionális környezetben alkalmasak felvételek vvisszahallgatására, és megfizethető lehetőségeket kínálnak átlagon felüli  specifikációkkal. Most a Louisiana székhelyű vállalat két új Eris XT modellt mutatott be, amelyek jobb tulajdonságokkal, új meghajtókkal, nagyobb házzal és egy új Elliptical Boundary Modeled (EBM) hullámvezetővel, Hugh Sarvis (WorxAudio) munkájával készültek. 

 

Az új Eris XT közeli aktív stúdiómonitorok nagyobb “házat” használnak, hogy a minél jobb alacsonyfrekvenciás visszaadás miatt. Az új, egyedi elliptikus hullámvezető kialakítás széles körű, 100 ° -os vízszintes diszperziót kínál, szoros, 60 ° -os függőleges diszperzióval kombinálva.
Mindennek az eredménye, hogy a PreSonus Eris XT hangszórók nagyobb részletességgel szólnak és precízebb mélyhangokat képesek visszaadni. 

Az E5 XT egy 5,25 hüvelykes, szövött kompozit woofert és 1 hüvelykes selyem dómsugárzót tartalmaz, amely 80 W-os biamp erősítésű. Frekvencia átvitele 48 Hz és 20 kHz között van. Az E8 XT  8 hüvelykes mélysugárzóval és 1,25 hüvelykes dómsugárzóval került gyártásra, 140 W-os, AB osztályú biamp erősítővel készült mely által akár 105 dB SPL-re is képes. A frekvencia átvitele 35 Hz-től 20 kHz-ig terjed.

Mint minden PreSonus stúdiómonitor, az új Eris XT monitorok is kaptak akusztikus korrekciózási lehetőséget, hogy a hangszórókat az adott helyiségben konfigurálhassák a felhasználók.

További információ a PreSonus honlapján.

 

 

A frissített specifikációk egy teljesen új, elliptikus hullámvezetőt tartalmaznak, és nagyobb méretű burkolatokat kapnak, amelyek 100 fokos vízszintes és 60 fokos függőleges édes helyet hoznak létre az audio reprodukció javítása érdekében.

Valamennyi monitor alsó, közép és magas frekvenciájú beállítást kínál néhány hanghangoló vezérlés segítségével, és a 3-utas térhangolás kompenzálja a nem optimális elhelyezését.További információért látogasson el az Eris Studio Monitors weboldalára .

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …