Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / A Native Instruments új felhő-sample szolgáltatása: Sounds.com!

A Native Instruments új felhő-sample szolgáltatása: Sounds.com!

A Native Instruments létrehozta a loopok és sample-k új mekkáját: a Sounds.com-ot. Az NI létrehozott egy weboldalt, ahol rengeteg sample-re, loop-ra és hangkönyvtárra tehetünk szert előfizetés ellenében. Ezzel a Native Instruments belépett az online hangminta gyártás területére is. A site létrejötte nem csak azért bír hírértékkel, mert a piacnak ezen része még jócskán gyerekcipőben jár, -bár vannak figyelemreméltó kezdeményezések ezen a területen is-, de ahogyan megszokhattuk a Native Instruments-től itt is találkozunk a kifogástalan minőséggel és kivitelezéssel. Reméljük ez a kezdeményezés majd sok más gyártót is arra inspirál, hogy létrehozzák a maguk sample-felhőjét.

A Sounds.com tagság kétféleképpen valósulhat meg. Ingyenes hozzáféréssel lehetőségünk van belehallgatni a mintákba illetve szétnézni az oldalon, továbbá le is tölthetjük az elérhető ingyenes hangmintákat. Ha valaki ennél többre vágyik (és miért ne tenné), 9,99 USD/hó-ért van lehetőség az előfizetésre, amivel már akadályok nélkül férünk hozzá a korlátok nélküli letöltéshez.

Érdemes is egy gyors regisztrációval indítanunk, hiszen az oldalon több mint 500.000 jogdíjmentes hangmintához kaphatunk hozzáférést, melyeket szabadon felhasználhatunk.

További részletekről és információkról, regisztrációs lehetőségekről tájékozódhatunk a https://sounds.com/-on.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …