Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Ecler / Ecler ISE 2015

Ecler ISE 2015

A közelmúltban komoly tőkeinjekcióval megtámogatott, új tulajdonos irányításával tovább működő spanyol Ecler cég, több újdonsággal is megörvendeztette az amszterdami rendszerintegrációs kiállítás látogatóit.

ALMA24. ALMACard digitális processzorok

Új ALMA24 és ALMACard digitális hangfal menedzserek 2 audio bementettel és 4 kimenettel, USB interfésszel és 2 hangerő távvezérlő porttal Ecler WPm, vagy kompatibilis fali panelekhez (0-10VDC). Az ALMA24 egy 1U rack méretű processzor, az ALMAcard pedig egy a DPA erősítők hátlapi foglalatába illeszkedő bővítőkártya interfész. A jelfeldolgozásról 24bit/48kHz-es DSP gondoskodik. Az USB interfészen keresztül lehetőség van az ingyenes EclerCOMM Manager szoftveren keresztüli rendszervezérléshez. A DSP jelfeldolgozásának köszönhetően bemenetenként, vagy kimenetenkénti GAIN, MUTE, POLARITÁS. stb. szabályzási lehetőség, 8 sávos parametrikus EQ, különböző keresztváltó szűrők és késleltetés érhető el. A rendszerbeállítások az illetéktelen hozzáférésektől jelszavas védelemmel zárhatók le.

 

AUDEOSB110, AUDEOSB10P21

A Giugiaro Design által tervezett AUDEO széria új tagokkal bővült. Az SB110 egy kifejezetten az AUDEO hangfalakhoz tervezett passzív mélysugárzó. A 10”-os driver 150 W RMS maximális teljesítmény lesugárzására képes és ráadásként egy 2 vágási frekvencia beállítással rendelkező, beépítet aluláteresztő szűrőt is tartalmaz.

Az SB10P21 egy teljes értékű 2.1 csatornás audio rendszer. amely egy aktív módon hajtott 10”-os mélysugárzót és egy a szatellit sugárzók meghajtására használható integrált sztereó erősítőt tartalmaz. Az erősítő akár 2 Ohm terheléssel is elboldogul, erősítő kimenetenként 1-4 párhuzamosan csatlakoztatott hangszóró használatával. A rendszer teljes teljesítménye 450W (1x150W mély, 2x150W szatellitek). RCA és Euroblock bemeneti csatlakozókkal van szerelve. Lehetőség van az aluláteresztő szűrő, polaritás kapcsolására és a master és szub hangerő szabályzására. A WPm fali hangerő szabályzókkal történő vezérléshez, REMOTE VOL port (0-10VDC) is található az egységen.

 

CA120, CA120HZ

A CA40 AV integrációs mikro erősítő is új testvéreket kapott, így immár egy teljes termékcsaládként él tovább a sorozat. A CA120 a CA40-hez hasonlóan több vezérlési lehetőséggel (RS-232, infra, és 0-10VDC vezérlő port) rendelkezik. Az erősítők 3 vonal és 1 mikrofon bemenetet tartalmaznak, a végfokok a sztereó üzemmód mellett hídba is kapcsolhatók. A CA120 2x56W/4 Ohm teljesítmény leadásra képes.
A CA120HZ, a CA120 magas impedanciás változata, 120W teljesítményű, 70/100V vonali jel mellett. A 100Voltos technológiának köszönhetően hosszú kábel utak mellett van lehetőség végfokonként 2-4 hangszóró csatlakoztatására. Az erősítő jellemző felhasználási területei: oktató termek, tárgyalók, multimédia prezentációk, üzletek, stb.

 

GPA végfokok

Az ISE kiállításra egy új, sztereó végfok család is érkezett. A sorozat 2 modellből áll. A GPA2-400 egy 2x360W/4Ohm, míg a GPA2-800 egy 2x720W RMS/4Ohm teljesítményű végfokozat. Az erősítőkön 2db hangerő vezérlő port található. A magas hatásfok, az auto-standby funkció és a ventilátormentes működés igazi zöld termékké teszik a GPA sorozatot. Az erősítők hidalhatók, túlmelegedés és túlhajtás védelemmel vannak ellátva.

HSA végfokok

A HSA300 egy egycsatornás erősítő, direkt 100V vonal (magas impedanciás) kimenettel. Az Ecler saját SPM 100 – Channel N technológiája 100V-os hangszórók csatlakoztatását teszi lehetővé 100V vonali transzformátor, – amely más ilyen jellegű erősítők esetében szükséges, – használata nélkül. Ennek köszönhetően a rendszer hangminősége az általános 100V-os rendszereknél jobb, mélyfrekvenciás átvitelben gazdagabb lesz.

A HSA2-400 egy 2x400W/4Ohm teljesítményű sztereó erősítő, alacsony jelszintű és impedanciás kimenetekkel. A nagy hatásfoknak és az auto-standby módnak köszönhetően a HSA2-400 szintén egy igazi zöld erősítő. Euroblock kimeneti csatlakozókkal van szerelve, de 2 hangerő vezérlő port is helyett kapott a hátlapon.

 

DAM514

A DAM514 egy 5 bemenettel és 4 kimenettel szerelt, digitális installációs hangkeverő. 24bit/48kHz jelfeldolgozás működik a készülék belsejében, a rendszerintegráció RS-232 porton és 4db 0-10VDC vezérlő porton keresztül érhető el. A 4 kimenet független MONO zónákként vagy sztereó módban is használható. A PAGER port való idejű hangosbemondó (MPAGE4) csatlakoztatását teszi lehetővé. A MUTE csatlakozón keresztül egy –vagy több zóna hangereje némítható kívülről. Az RS-232 interfész kompatibilis az ingyenes EclerCOMM alkalmazással és a CA-NET protokollal. Így szoftvereseken keresztül is vezérelhető. 20 gyári preset és a kezelőfelület jelszavas lezárásának lehetősége szintén a DAM514 szolgáltatásainak része.

Ezt is látnod kell!

Digitális audió hálózatok: Dante és társai – 3.rész

Digitális audio hálózatok útvesztőjében Tekintsünk rá nagy vonalakban, hol tartunk most. Nézzünk rá a legelterjedtebb …

Vélemény, hozzászólás?