Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Viszlát Native Service Center!

Viszlát Native Service Center!

Egy nagyon hasznos újítással rukkolt elő a Native Instruments csapata. Az újítás tárgya pedig, egy jelenleg még csak béta verzióban elérhető és tesztelhető új szoftver, aminek a neve Native Access és a régi Native Service Center-t hívatott leváltani, egyszerűsíteni.

Több szó és negatív kritika is érte már a régóta működő Native Service Center felhasználói felületét és egyben a működését a felhasználók felől, mert nehézségeik akadtak a használata során.

Jelenleg is folyik az új szoftver tesztelése, amiben Ti is bátran részt vehettek ha letöltitek a windows-ra és mac-re is elérhető telepítőjét.

native-access-beta-serial-screen

Az Access funkcióit tekintve nincs változás a Service Center-hez képest, de ami biztos, hogy sokkal letisztultabb, felhasználó barátabb és csinosabb lett, valamint nagyfelbontású Retina kijelző támogatást is kapott. Ha lehetne hasonlítani másik szoftverhez, akkor az a kitűnően működő és jól használható Adobe Creative Cloud lenne és ez nagyon ígéretesen hangzik.

native-access-beta-updates-screen

Úgy tűnik, hogy végre az NI összeszedte magát és megértette, hogy nagy szüksége van a tesztidőszakra mielőtt kibocsát egy új terméket.

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

Ecler Video termékek

Itt az Ecler Video termékcsalád. A katalán gyártó évtizedek óta a hangtechnikai piac egyik leginnovatívabb …

Vélemény, hozzászólás?