Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Summer of Sound – újabb észveszejtő akció a Native Instruments jóvoltából – UPDATED

Summer of Sound – újabb észveszejtő akció a Native Instruments jóvoltából – UPDATED

A nagy melegre való tekintettel a Native Instruments leárazta a Komplete csomagját illetve különböző hangszereit, amelyet online, a weboldalukon keresztül tudtok megvásárolni.

A Native Instruments mindig talál valami okot, hogy megörvendeztessen minket valamilyen akcióval.
Most sincs ez másképp. Ha van bármilyen Maschine vagy Komplete eszközötök, amihez ugye jár egy Komplete Select, akkor nagyon jó áron juthattok hozzá a Komplete 11 vagy Komplete 11 Ultimate csomaghoz, amelyek nagyon sokrétű felhasználásra alkalmas plugineket tartalmaznak.
Három külön csoportra oszthatjuk a Komplete csomagban lévő eszközöket. Szintik, akusztikus hangszerek és effektek. A szintik szoftveresen processzálnak nagyon jó minőségben különféle emulációkat, melyek nagyon könnyedén használhatóak az elektronikus zene szerelmeseinek. Akusztikus hangszerei nagy felbontású, igényesen rögzített mintákból dolgozik, legyen szó vonósokról fúvósokról, ütősökről, és kinek ne lenne szüksége jófajta effektekre?! Stúdió és kreatív effektek garmada vár minket a csomagban.

A “sima” Komplete 11 – 45 terméket tartalmaz, több, mint 155 GB-nyi hangmintával, míg az Ultimate verzió 87 terméket és több, mint 500GB-os a sample-pakkja. Az összehasonlító tábláztatot ITT találjátok.

Ha vásároltok Maschine-t vagy bármilyen Komplete eszközt, vagy a meglévő eszközötök szoftvercsomagját bővítitek, akár 150.000 Forintot is spórolhattok. Az árakat bejelentkezés után látjátok!

 

Ezt is látnod kell!

Allen & Heath Xone:96 – Az analóg mindentudó

Szombaton mindenki remegve nézte a Xone DJ Facebook oldalt, hogy mi is történik aznap. Nagy …