Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Megjelent a Serato DJ 1.9.6 Public Beta verziója!

Megjelent a Serato DJ 1.9.6 Public Beta verziója!

Serato-DJ-1.9.6-1200x630

Megjelent a Serato DJ 1.9.6 Public Beta verziója, és mint azt megszokhattuk, most is arra kéri a Serato a felhasználóit: tesztelgessék/nyomkodják bátran ezt az új bétát is, hogy a végleges verzió megjelenése előtt fény derüljön a hibákra, és kellő időben orvosolhassák őket. Ami viszont már biztos, hogy az új 1.9.6-ban több új funkció is lesz, de talán a legtöbb a DVS-t használók számára.

Íme, miket is tartalmaz:

  • Alapvető DVS fejlesztések, amik egyben tartalmazzák az új BPM stabilizáláshoz szükséges Anti-Drift opciót, a Smart Sync-et és a “needle drop” érzékenység állítást
  • További funkciók: Favorite FX bank-ok, Chronological Loops, Reordering Loops és Ki/Be kapcsolható Hot Cue-k, mint opciók
  • Pitch Play mapping-ok a támogatok eszközökhöz, pl: Pioneer DJ DDJ-SX, DJM-S9, Numark NS7III, NVII, stb. (Pitch ‘n Time DJ license szükséges hozzá!)
  • Valamint további stabilitási, performansz, audió, és memória optimizálások/javítások…

Ismét több praktikus funkcióval állt elő a Serato, köztük az Anti-Drift (a DVS user-ek számára elengedhetetlen funkció, hogy stabilizálhassák az épp lejátszott track-ek sebességét, a hosszan tartó mixelés alatt), ami nagyon érdekesen hangzik, de a Favourite FX bank-ok gyors és egyben könnyebb elérése is hasonló mód hasznos.

Az alábbi link-re kattintva íratkozhattok fel a Public Beta letöltésére.

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

Ecler Video termékek

Itt az Ecler Video termékcsalád. A katalán gyártó évtizedek óta a hangtechnikai piac egyik leginnovatívabb …

Vélemény, hozzászólás?